Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Ana Šarić - prvi intervju partnerice Tomislava Karamarka

Naslovnica
Foto: VL
1/2
22.02.2015.
u 00:02

Ana Šarić u ekskluzivnom intervjuu kao partnerica šefa HDZ-a govori o njihovu odnosu, o Karamarku privatno, ali i o tome kako je pokrenula dvije tvrtke...

Prvi put na državničkom događaju, inauguraciji predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, s Tomislavom Karamarkom pojavila se i njegova partnerica Ana Šarić, 39-godišnja marketinška stručnjakinja. Šesnaest godina mlađa Ana u ekskluzivnom intervjuu kao partnerica šefa HDZ-a govori o njihovu odnosu, o Karamarku privatno, ali i o tome kako je pokrenula dvije tvrtke...

:: Na inauguraciji je svakako zvijezda bila novoizabrana predsjednica, no mnogi su među uzvanicima primijetili baš vas, atraktivnu crvenokosu mladu ženu uz Tomislava Karamarka. Marketinška ste stručnjakinja i (su)osnivačica dviju firmi – Drimije i Love Opijuma – krenuli ste od nule u taj biznis, a sad zapošljavate 11-12 ljudi?

Predsjednica Grabar-Kitarović bit će zvijezda dulje od tog jednog dana inauguracije. Osim osobnih i profesionalnih kvaliteta, ona sa sobom donosi vedrinu. I da, jako je lijepa.

Bavim se marketingom i komunikacijama, od 2011. vodim svoje dvije firme, a do tada sam provela više od deset profesionalno sjajnih godina u EPH. Stoga je teško reći da sam krenula od nule. Krenula sam u privatan biznis s ozbiljnim iskustvom medijskog diva kakav je EPH, poznavanjem tržišta, ne samo Hrvatske već i regije i kapitalom vještina koje razvijete u tako kreativnoj i poticajnoj kompaniji. EPH je bio spreman riskirati s mladim, novim ljudima i dati im priliku da ili uspiju ili uprskaju. Za njegov račun. Takvu priliku je dao i meni. Sa samo tridesetak godina vodila sam cijelu operaciju EPH u Beogradu, bez ikakvog prethodnog iskustva tog tržišta. Nakon povratka sam radila kao direktorica marketinga grupe. I evo, posljedica toga danas su moje male tvrtke. Svaku od njih osnovala sam s prijateljicama i partnericama – Drimiju, koja je marketinška agencija, s Anjom Lutilsky, a Love Opium, koji vodi frizerski posao, s Teom Matičević.

:: Klijenti su vam uglavnom stranci i isključivo radite s privatnim sektorom?

Klijenti su nam i stranci, što je super. U prilici smo raditi profesionalno zahtjevnije stvari, a istovremeno nastojati biti dobri predstavnici svoje zemlje. Zanimljivo je da su svi naši strani klijenti zavoljeli Hrvatsku. Radim isključivo s privatnim tvrtkama. Za sve drugo imam najstrožu kućnu zabranu.

Tržište mi je suženo.

Cijeli intervju u kojem Ana Šarić, između ostalog, otkriva kakav je Tomislav Karamarko privatno i kakav odnos ima s njegovom djecom i bivšom suprugom pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista ili prolistajte e-izdanje Večernjeg lista.

>> Karamarkova djevojka oduševila elegantnim izdanjem

>> Tomislav Karamarko prvi put u javnosti s djevojkom Anom Šarić

Foto: VL

Komentara 101

PO
poglavnikante
23:26 21.02.2015.

Koliko su ljudi jadni govore komentari koje ispisuju Jad i bijeda

CR
Crnimata
23:33 21.02.2015.

Ovo je mržnja ali ne prema ovoj ženi, nije ni prema Karamarku mržnja je prema funkciji koju obnaša, mržnja prema HDZ- u a samo zbog toga sto je HDZ stvorio Hrvatdku sto mrzitelji nikada nece oprostiti. A tko im dozvoljava sijati mržnju pravo je pitanje, tko onaj tko mrzi kao i oni.

AN
ancica99
23:47 21.02.2015.

pametna, spoosbna, lijepa mlada žena! Svaka čast! Baš žena kakvu naš buduće premijer i treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije