Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije ju bacio'

Američki policajci ubili dječaka s replikom puške!

Pušenje
AFP
24.10.2013.
u 07:31

Iz Ureda šerifa okruga Sonoma izvijestili su da su policajci vidjeli tinejdžera s, kako su oni mislili, "nekom vrstom puške". Pozvali su pojačanje i nekoliko puta rekli dječaku da baci pušku prije nego su zapucali iz pištolja.

Američki su policajci u Kaliforniji ubili dječaka koji je nosio repliku jurišne puške, piše BBC.

Policajci iz grada Santa Rosa tvrde da su zapucali nakon što je dječak odbio njihovu zapovijed da baci pušku za koju su vjerovali da je prava. Traje istraga o pucnjavi koja se dogodila u utorak.

Iz Ureda šerifa okruga Sonoma izvijestili su da su policajci vidjeli tinejdžera s, kako su oni mislili, "nekom vrstom puške". Pozvali su pojačanje i nekoliko puta rekli dječaku da baci pušku prije nego što su zapucali iz pištolja.

Dječak Andy Lopez proglašen je mrtvim na mjestu događaja, a njegov otac Rodrigo Lopez kazao je da je replika puške pripadala njegovu prijatelju. Policija je izvijestila i da su za dječakovim pojasom pronašli i plastični pištolj.

>>'Bostonskog bombaša' povezali sa trostrukim ubojstvom iz 2011.

>>Policija uhitila dječaka (10) zbog sumnje da je ubio umirovljenika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije