Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARA TOMAŠEVIĆ:

'Rekao mi je da će se izvući na PTSP ako ga prijavim policiji'

Alojz Tomašević
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
05.10.2017.
u 07:41

Časnu dužnost na koju su me izabrali obnašao sam i dalje ću obnašati odgovorno, savjesno i predano, napisao je Tomašević

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, koji je u utorak priveden u policiju zbog sumnje u obiteljsko nasilje i koji je dobio zabranu prilaza svojoj supruzi, oglasio se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,

u protekla dva dana o meni i o problema u mojoj obitelji u javnost su plasirane mnoge dezinformacije, te se ovim putem želim očitovati o svemu.

Prije svega osjećam potrebu da se ispričam hrvatskoj javnosti, a posebno žiteljima Požeško-slavonske županije, čiji sam župan zbog mnoštva neistina o meni koje su u protekla dva dana objavljivane. Časnu dužnost na koju su me izabrali obnašao sam i dalje ću obnašati odgovorno, savjesno i predano.

Istina je da je i u mom braku bilo problema. No, bračne razmirice bile su isključivo verbalnog karaktera. Posljednja takva prepirka dogodila se prije dva dana, i nažalost pretvorila se u masovno širenje dezinformacija i krajnjih neistina prikazujući me kao nasilnika. Odgovorno i s punom čašću tvrdim da nisam udario suprugu. Ta činjenica vidljiva je iz medicinske dokumentacije supruge nakon pregleda u Požeškoj bolnici. Očekivano cijelu situaciju pokušavaju iskoristiti u suprotnim političkim taborima potenciranjem neistina i dezinformacija te plasiranjem dodatnih. Njihov motiv moga blaćenja je isključivo plod dugogodišnje političke frustracije i izbornog gubitništva i njih istina ne zanima. Istinu o zbivanjima u mojoj obitelji znamo moja djeca, ja, pa i moja supruga unatoč onome što je izjavljivala. Žao mi je što je učinjena šteta našoj obitelji.

Ispričavam se svojim prijateljima iz Hrvatske demokratske zajednice jer se plasiranjem neistina i tendencioznim tumačenjima nastojalo naštetiti našoj stranci. Kako sam prethodno rekao neki pokušavaju manipulacijama i dezinformacijama postići ono što se ne mogu legalnim političkim putem."

A Mara Tomašević otkrila je detalje nasilja u braku. Kako prenose 24 sata, rekla je i kako ju je jednom prilikom suprugova ljubavnica udarila u glavu i izgrebala dok ju je suprug držao nakon što ih je zatekla u autu pred njezinom kućom. U ponedjeljak je, kaže, čula supruga da razgovara na mobitel i u slušalicu govori “Laku noć, ljubavi”, nakon čega ga je pitala je li to zove “kuju”.

– Nakon toga nasrnuo je na mene. Ošamario me, a zatim gurnuo na radijator. Pobjegla sam na kat, a on je trčao za mnom i vikao da će me ubiti. Prije je znao govoriti da će se izvući na PTSP ako ga prijavim za pokušaj ubojstva – rekla je Mara Tomašević.

Komentara 169

Avatar mlijeko
mlijeko
21:59 04.10.2017.

Nije bitno što piše u medicinskoj dokumentaciji već što napišu polupismeni i potkupljivi novinari.....

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
05:15 05.10.2017.

U braku nije bilo problema dok sam je mlatio .......hahahaha ☮☮☮☮☮

Avatar mama mia
mama mia
04:08 05.10.2017.

Ovo je odgovor jednog HDZ-ovca ona je htjela naštetiti stranci i izmislila kako ju je udario mislim ovakvu glupost mogu povjerovati samo HDZ-ovci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije