Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAD poslao poziv

Alkari pozivaju Vatrene na 303. Alku!

Alkari
Foto: VAD
14.07.2018.
u 21:02

Bez obzira na sutrašnji rezultat, vi ste za nas pobjednici!

Viteško alkarsko društvo danas je pozvalo Vatrene na 303. Sinjsku alku. Poziv objavljujemo u cijelosti.

Poštovani gospodine Daliću

Poštovani članovi hrvatske nogometne reprezentacije

Sinjskim alkarima i alkarskim momcima, alkarskom vojvodi Bošku Ramljaku, Upravnom odboru i svim članovima Viteškoga alkarskog društva Sinj izuzetna je čast i osobito zadovoljstvo uputiti vam srdačne čestitke na velikom uspjehu koji ste postigli plasiravši se u finale Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji. Bez obzira na sutrašnji rezultat, vi ste za nas pobjednici!

Ovim putem Vas sve skupa s radošću pozivamo na 303. Sinjsku alku, koja će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović održati 5. kolovoza 2018., s početkom u 16.30 sati. Bit ćemo, kao i svi Sinjani i Cetinjani, iznimno počašćeni Vašim dolaskom.

S osobitim poštovanjem,

Predsjednik

Stipe Jukić

Alkari
1/40

Komentara 3

VA
vadis1
02:33 15.07.2018.

Ovi alkari pozivaju svakoga.

Avatar sindarela
sindarela
07:00 15.07.2018.

Gdje se održava alka u Sinju il' Vukovaru

BU
Buzdovan
22:26 14.07.2018.

U sriduuuuu! Bravo za moj Sinj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije