Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva čekamo finale!

Iz Rusije stigla sjajna vijest koja će razveseliti sve u Hrvatskoj: 'To je nevjerojatno'

Trening reprezentacije
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/10
14.07.2018.
u 18:23

Dalić je na današnjoj konferenciji istaknuo da ima toliko dobar odnos s igračima da je siguran da bi mu netko tko nije 100 posto spreman to rekao prije početka susreta.

Hrvatski nogometaši odradili su posljednji trening uoči sutrašnjeg finala Svjetskog prvenstva. Naši junaci sutra će u 17 sati na stadionu Lužnjiki u Moskvi odmjeriti snage s Francuzima.

Ono što nas sve zanima uoči tog susreta jest stanje naših nogometaša. Bilo je tu i ozlijeđenih igrača, nagomilao se umor jer smo tri utakmice zaredom igrali po 120 minuta...

>>Pogledajte kako izgleda na treningu vatrenih

No, fenomenalna vijest stigla je za sve nas iz Rusije. Na treningu u Moskvi prisustvovali su baš svi naši igrači i svi su radili normalno, što znači da ćemo zaigrati u kompletnom sastavu.

- To je nevjerojatna vijest, to je zaista sjajno, rekao je za HTV Stipe Pletikosa pa dodao:

- Vjerujem da će svi igrati u toj utakmici koja je najveća koju možeš igrati u karijeri.

Trening reprezentacije
1/9

Dalić je na današnjoj konferenciji istaknuo da ima toliko dobar odnos s igračima da je siguran da bi mu netko tko nije 100 posto spreman to rekao prije početka susreta. To on od njih i očekuje, žele da budu pošteni do kraja.

Ako sve do sutra u 17 sati bude u redu, na travnjak bi trebali istrčati:

Subašić, Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić, Brozović, Rakitić, Rebić, Modrić, Perišić, Mandžukić.

Trening reprezentacije
1/6

Komentara 72

Avatar Toni Broo
Toni Broo
18:47 14.07.2018.

Vidim dežurni jugo-trolovi nemaju mira, ne podnose uspjeh i pozitivu u medijma kada se piše o reprezentaciji? E pa patite, a ovo nešto i od mene da vam još više dignem tlak jugosi. Hrvatskoj se divi cijeli svijet i doslovnono za Hrvatsku cijeli svijet navija, to je očito kada se pogledaju komentari na društvenim mrežama i tekstovi na raznim medijskim platformama, a zašto je to tako? Ovo su činjenice koje upadaju u oči: ogroman broj onih ljudi i država koje navijaju za Hrvatsku vide u Hrvatskoj autentičnost i iskreni nacionalni zanos te ponos, dok u Engleskoj i sad Francuskoj vide bahatost te nogometni imperijalizam! Ni jedna afrička reprezentacija nije polučila ništa značajno tijekom ovog svjetskog prvenstva, ništa čudno kada znamo da afrički nogometni talenti ne ostaju ondje gdje bi trebali biti (u Africi) već završavaju u Belgiji, Engleskoj i prije svega Francuskoj. Uglavnom, Hrvatska nogometna reprezentacija će igrati u finalu svjetskog nogometnog prvenstva više-manje protiv Afrike, a ne Francuske. Ako pobijedimo, Hrvati će pobijediti ne samo Francusku već i najbolju selekciju afričkog kontinenta koju čine Kimpembé - Kongo, Dembele - Mauritanija, Sidibe - Mali, Umtiti - Kamerun, Pogba - Gvineja, Tolisso - Togo, Matuidi - Angola, Kanté - Mali, Nzonzi - Kongo, Mbappé - Kamerun, Mendy - Senegal, Mandada - Kongo i Fekir - Alžir.

ME
Menjik
18:45 14.07.2018.

gle kako su odjednom svi s vecernjeg navijaci. ja mislio vi ne navijati za mamicevu prciju. zna se tko su pravi navijaci, oni koji su uz reprezentaciju u dobru i zlu.

Avatar Trpimir
Trpimir
18:46 14.07.2018.

Vatreni pa ako ne mozete razbiti te klince in Afrike... Sad ili nikad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije