Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đuro Glogoški

'Ako se prisluškuje, želimo znati tko je to i iz kojih razloga je izdan nalog za prisluškivanje'

Đuro Glogoški
Foto: Soundset Plavi
12.11.2014.
u 17:20

– Činjenica je da je predsjednik Vlade promijenio svoje stajalište i mišljenje jer je prvih dana izričito stao u zaštitu ministra Matića. Očito je da su do njega došle informacije, ono o čemu mi govorimo cijelo vrijeme, a govorimo samo o istini – rekao je Glogoški za Soundset Plavi.

Đuro Glogoški, predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih invalida u intervjuu na Soundsetu Plavom komentirao je odnos premijera Zorana Milanovića prema braniteljima i resornom ministru Predragu Matiću.

– Činjenica je da je predsjednik Vlade promijenio svoje stajalište i mišljenje jer je prvih dana izričito stao u zaštitu ministra Matića. Očito je da su do njega došle informacije, ono o čemu mi govorimo cijelo vrijeme, a govorimo samo o istini – rekao je Glogoški za Soundset Plavi.

Osvrnuo se i na svoju izjavu da se branitelje prisluškuje. Na pitanje prisluškuje li se možda vođe braniteljskog prosvjeda odgovorio je ''vjerojatno, da''.

– Iako je prosvjed spontan, nažalost smo morali preuzeti odgovornost da bude u sklopu onoga što je sada, a to je da ne bude problema, incidenata i netko je morao preuzeti taj dio odgovornosti na sebe – dodao je Glogoški.

Na pitanje je li primijetio da se njega prisluškuje također je odgovorio potvrdno.

– Da, već dulje vrijeme, s obzirom na neke situacije koje smo primijetili. Otvoreno kažem – ono što govorimo cijelo vrijeme hrvatskoj javnosti, to isto govorimo i preko telefona tako da ne vidim razlog zašto. Ovo je naša domovina koju smo mi stvarali za sve građane ove zemlje, a naročito za budućnost naše djece – rekao je Glogoški.

Najavio je i pokretanje postupka kroz Hrvatski sabor kako bi se dokazalo prisluškuje li se.

– Ako se prisluškuje, želimo znati tko je to i iz kojih je razloga izdan nalog za prisluškivanje – izjavio je Glogoški za Soundset Plavi.

CIjeli članak možete čitati ovdje.

>> Ivan Zvonimir Čičak: HHO nudi medijaciju između branitelja i Vlade

Komentara 36

DA
darwil
18:27 12.11.2014.

Čim se Čičak pojavio nakon 20 dana on sigurno nešto zna što neznamo mi ali je čekao i dočekao da kaže najveće mudrosti za ovaj narod.No nije dugo bio,branitelji ne djele honorare hvala bogu !

Avatar nula
nula
18:55 12.11.2014.

Lako vam je sa ovim u kolicima. Kako vas nije sram ?

BI
binki
20:02 12.11.2014.

Prošao sam danas Savskom i vidio trojicu od 7 sekretara skoja , 2 pripadnika OZNe, 3 KOSa, četiri udbaša , a iz grmlja vire Mirko i Slavko . špijuniraju i prisluškuju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije