Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Cvrtila:

'Ako se Dolački odlučio na bijeg, nadam se da nije nekakva druga situacija'

Željko Dolački
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
06.02.2019.
u 23:33

Ako je on crtu ipak prešao - ja bih to pripisao jednom truležu od sustava koji se sve više zapravo pretvara u trulež - a to su kadrovska i politička kadroviranja, kaže Cvrtila

Ako se zaista odlučio na bijeg i ako je to zaista tako - nadam se da nije nekakva druga situacija, koja možda može biti i gora - da je nije u tom smjeru poduzeo - poznaje on sustav, ljude i kako sve funkcionira i naravno da mu to olakšava stvari – komentirao je slučaj Željka Dolačkog konzultant za poslovnu i javnu sigurnost Željko Cvrtila gostujući u RTL Direktu.

Na pitanje što bi to trebalo značiti rekao je da 'ne bi dalje išao u tom smjeru, pričekajmo što će biti'.

Kaže kako se Dolačkog nije moglo pratiti.

Nema zakonskih okvira za to u takvim situacijama. U nekim drugim situacijama se to radi, nadzire - provode se prikrivene mjere nadzora - jasno, uz dozvolu suda. Isto tako sada kada je raspisana tjeralica, policija može poduzimati ciljano traganje za sada već vjerojatno odbjeglom osobom, a to uključuje i nadzor kuće, boravka, njegovih komunikacijskih sredstava te pojačani nadzor nad graničnim prijelazima i sve ostalo – objasnio je.

Željko Dolački
1/10

Dolački je bio na glasu kao vrhunski detektiv, što je potvrdio i Cvrtila.

– Međutim, ako je to tako kao što je u presudi, ako je on tu crtu ipak prešao - ja bih to pripisao jednom truležu od sustava koji se sve više zapravo pretvara u trulež - a to su kadrovska i politička kadroviranja. On je bio svjestan da je definitivno pred političkom smjenom – kaže.

>> Kuća Željka Dolačkog

Komentara 4

FI
filipsbilliard
00:34 07.02.2019.

ako je vrhunski detektiv....tesko cete mu uci u trag...jbg...

TT
TTjac
01:39 07.02.2019.

Dolački je ubijen.

KU
kupatilo
02:19 07.02.2019.

vrhunski lopov a ne detektiv.Detektiv casno i savjesno obavlja poslove u interesu drustva i drzave.Ovo je jos samo jedna ljiga koja je vidjela da mogu drugi paje i on.Nadamse samo dacemo im jednog dana suditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije