Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETRAGE TRAJU

Akcija na Murteru: Uhićen načelnik Toni Turčinov i poduzetnik Tomislav Pešić

Uhićen načelnik Murtera Toni Turčinov
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/12
15.02.2023.
u 09:02

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se na gospodarske malverzacije povezane s trošenjem općinskog novca. Turčinov je svojedobno upao u problem nakon što su mediji otkrili da je bordel u Austriji plaćao službenom karticom.

U najnovijoj policijsko-tužiteljskoj akciji na Murteru su uhićene dvije osobe. Kako se neslužbeno doznaje, uhićeni su poduzetnik Tomislav Pešić i načelnik Murtera Toni Turčinov. Da je Turčinov uhićen, potvrdio je njegov odvjetnik Fran Olujić. U tijeku je pretraga kuća, stanova i poslovnih prostora, a kada to bude obavljeno, osumnjičenici će biti dovedeni na ispitivanje.

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se na gospodarske malverzacije povezane s trošenjem općinskog novca. Turčinov je svojedobno imao problema jer su mediji otkrili da je bordel u Austriji plaćao službenom karticom.

Uhićen načelnik Murtera Toni Turčinov
1/9

O uhićenju se oglasila policija kao i USKOK. 

Komentara 36

TO
Torrente
09:31 15.02.2023.

Ko će ga nahranit jebote😁... Do sada su ga hranili oni što su za njega glasali, a od danas ga hranimo svi mi🙁

TM
trade_mark
09:28 15.02.2023.

aaahhhahahahahaha! ali nek je toni primio nagradu udruge "kučerosi" zato što je "za ljeta okrenuo najviše žena". haahahahahahaha!! koju ćte mu nagradu sada dati, kučerosi? za najboljeg primača? hahahahah!!!

LL
lijepa_li si
09:26 15.02.2023.

ovaj je neki levi, čim ne objavljuju u kojoj je stranci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije