Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAČELNIK MURTERA

USKOK i policija oglasili se o uhićenju Turčinova: Osumnjičen za kaznena djela protiv službene dužnosti

Uhićen načelnik Murtera Toni Turčinov
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/9
15.02.2023.
u 11:07

Navedene radnje koje se provode na području Šibensko-kninske županije odnose se na dvije osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti, priopćio je USKOK

Ministarstvo unutarnjih poslova oglasilo se oko uhićenja načelnika Murtera Tonija Turčinova i poduzetnik Tomislava Pešić. Policija je objavila kako su počeli kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti.  

- Kriminalističkim istraživanjem koje se provodi na području Policijske uprave šibensko-kninske obuhvaćene su dvije osobe, obje su pod nadzorom policije, a jedna je osoba nositelj izvršne vlasti na općinskoj razini. Slijedi provođenje hitnih dokaznih radnji te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih osoba biti podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a osumnjičenici će biti predani pritvorskom nadzorniku - priopćeno je iz Ravnateljstva policije. 

Odvjetnik uhićenog Turčinova Fran Olujić izjavio je kako će njegov branjenik tijekom poslijepodneva biti priveden na ispitivanje u splitski USKOK.

Priopćenjem se oglasio i USKOK: 

- Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om. Navedene radnje koje se provode na području Šibensko-kninske županije odnose se na dvije osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti. U ovom trenutku može se potvrditi da je uhićen i načelnik jedne općine. Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost - priopćeno je iz USKOK-a. 

Uhićen načelnik Murtera Toni Turčinov
1/9
Ključne riječi

Komentara 1

PO
poluvodič
12:05 15.02.2023.

hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije