Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA

Akcija "Kupujmo hrvatsko" krenula iz Virovitice

kupujmo hrvatsko
Dragutin Šantoši
15.05.2010.
u 10:18

Akcija je krenula iz Virovitice, a održat će se u još 20 županijskih središta. Uspjeh ove akcije, u kojoj sudjeluje više od 120 izlagača, nije umanjila ni kiša koja pada.

VIROVITICA – U organizaciji HGK Županijske komore Virovitica, danas je u Virovitici otvorena akcija 'Kupujmo hrvatsko' i 'Vrijedne ruke' kojom se već osmu gopdinu promovira prodaja hrvatskih proizvoda.

Akcija je krenula iz Virovitice, a održat će se u još 20 županijskih središta. Više od stotinu izlagača pozdravili su Ivan Slamić, predsjednik HGK Županijske komore Virovitica, saborski zastupnici Josip Đakić i Nada Čavlović, te Jopsip Novogradec, predsjednik Županijske obrtičke komore i gradonačelnik Ivica Kirin koji su, zajedno s drugim županijskim uglednicima sudjelovali i u prodaji hrvatskih oproizvoda.

Uspjeh ove akcije, u kojoj sudjeluje više od 120 izlagača, nije umanjila ni kiša koja pada, pa su građani h5rvatske proizvode po prigodnim cijenama kupovali pod kišiobranima i pod zaštitom šatora.

Komentara 6

ZL
Zlatko72
10:37 15.05.2010.

sta prose sa diplomom hahahahah

Avatar m_m
m_m
12:16 15.05.2010.

Pa u Hrvatskoj više ništa nije hrvatsko! Čak i „hrvatski toaletni papir“ je kupljen u Italiji, a prodaju nam ga firme kojoj su vlasnici stranci, ili su osnovane uz pomoć kredita plasiranih od strane „hrvatskih banke“ kojima su vlasnici stranci.. Jedino tu i tamo kakav pajcek ili koja kila krumpira (ako je ukradete nekom direktno s njive) je „hrvatski proizvod“, a s obzirom na to da tih par proizvoda nemaju certifikate da zadovoljavaju EU standarde ne bi ih smjeli ni prodavati. Rasprodali smo sve, a sad bi „hrvatske proizvode“. Hrvatski proizvodi se proizvode u Kini!

VU
vucko
14:25 15.05.2010.

m´_m- Nije ti poznato da VINDIJA 80 % svojih proizvoda izvozi na strana trzista,pogotovo razne vrste krumpirovih \"chipsa\" ! Zasto pokusavate stalno nase proizvode omalovazavati ? Ako se jednom otvori EU trziste ,podvostrucit ce se i izvoz nekih domacih proizvoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije