Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuli bojkot

Đaci iz 5.b ponovno na nastavi, 12-godišnjak izdvojen iz razreda

škola
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
21.11.2018.
u 15:19

Iz Centra za socijalnu skrb poručuju kako majka tog 12-godišnjaka surađuje, a dječak posjećuje liječnika u Centru za prevenciju i liječenje bolesti ovisnosti

Učenici 5.b razreda OŠ "Tin Ujević" u Osijeku ponovno su u školskim klupama, nakon što su od prošloga četvrtka bojkotirali nastavu. Razlog je bio njihov razredni kolega, 12-godišnjak koji je prošle srijede, pod satom tehničke kulture, stavljao sebi i još jednom učeniku skalpel pod vrat te prijetio da će ubiti i sebe i njega.

Roditeljima je to bila kap koja je prelila čašu. Učenik je, na koncu, udaljen iz razreda i nastavu odrađuje sa stručnom službom, u suprotnoj smjeni od njegova razreda. Prijelazno je to rješenje, objašnjeno je, dok se za njega ne oslobodi mjestu u OŠ "Vijenac", u odjeljenju za djecu s poremećajem u ponašanju.

No, to se, po svemu sudeći, neće dogoditi prije rujna iduće godine. Iz Centra za socijalnu skrb poručuju kako majka tog 12-godišnjaka surađuje, a dječak posjećuje liječnika u Centru za prevenciju i liječenje bolesti ovisnosti.

Pogledajte video: Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
20:27 21.11.2018.

Pada li vam ikada na pamet staviti pod debeli nadzor Centra za socijalnu skrb Obitelj maloljetnog nasilnika? Klinac nije postao takav radi loseg horoskopa nego radi lose i poremecene vlastite obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije