Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

8 razloga zašto studirati na RIT Croatia

RIT Croatia
RIT Croatia
23.05.2023.
u 07:00

1. Visoki međunarodni standardi obrazovanja. Kao međunarodni kampus RIT-ja, jednog od najvećih američkih privatnih sveučilišta, RIT Croatia provodi američke visokoobrazovne studije usmjerene na razvoj karijere

2. Studiraj na engleskom jeziku i stekni dvije diplome: američku diplomu po uspješnom završetku studija dodjeljuje RIT, a hrvatsku diplomu dodjeljuje RIT Croatia

3. Na RIT-u si student istinski globalnog sveučilišta! RIT ima kampuse u Americi, Europi i Aziji. Poveži se s kolegama diljem svijeta!

4. Obrazovanje koje priprema za tržište rada. Jedinstveni program stručne prakse traje do 800 sati u području odabranog studija i izvodi se u tvrtkama u Hrvatskoj i diljem svijeta.

5. Usmjereni smo na studente i njegujemo individualizirani pristup prema svakom studentu. 

6. Studenti mogu započeti prvu godinu studija ili ostvariti prelazak sa drugih visokoobrazovnih ustanova u jesenskom ili proljetnom semestru, odnosno u rujnu ili siječnju.

7. RIT Croatia financijske potpore. Više od 80% posto prošlogodišnjih kandidata, koji su se prijavili za financijsku potporu, primilo je RIT Croatia stipendiju ili financijsku potporu.

8. Globalna ili lokalna karijera, ti biraš! Više od 2,800 naših diplomanata razvilo je uspješne karijere u raznim područjima i industrijama, u zemljama diljem svijeta.

admissions@croatia.rit.edu - tel: + 385 (0) 20 433 000, + 385 (0)1 643 9100

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije