Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bernays je ozbiljan studij koji je na meti brojnih poslodavaca

Veleučilište Edward Bernays
Foto: Veleučilište Edward Bernays
1/3
21.05.2024.
u 15:18

Ako ste među onima koji vjeruju u podatak da na jednom studiju svaki četvrti student još za vrijeme studiranja dobiva stalni posao, a njih više od 90% zapošljava se u struci unutar tri mjeseca po njegovom završetku, onda je ovo članak za vas. Ako pak dvojite, slobodno nastavite čitati nešto drugo.

Veleučilište Edward Bernays poznato je po tome da duže od desetljeća djeluje kao produžena ruka poslodavaca i mjesto na kojem studenti stječu praktične poslovne vještine koje su odmah primjenjive u poslovnom okruženju. Kao takav postao je interesantan svojim studentima, ali i prepoznatljiv među poslodavcima koji, u potrazi za mladim talentima, rado gledaju prema Bernaysu.

Potražnja za studentima

Poslodavci Bernays vide kao svojevrsni „hub“ mladih talenata koji na jednome mjestu daje specifična stručna znanja i koji studente, njihove buduće zaposlenike, oblikuje upravo prema njihovim potrebama te im omogućuje brzo uključivanje u tržište rada. Nije rijetkost da studenti Bernaysa, pronalaze posao već na prijediplomskom studiju te da se na diplomsku razinu upisuju kao zaposlene osobe i to najčešće kod onih poslodavca koji su im za vrijeme studija omogućili obavljanje stručne prakse.

Foto: Veleučilište Edward Bernays

Ovakav odnos je posljedica nastojanja da se uspostavi što raniji poslovni networking između studenata i poslodavaca koji osim kroz stručnu praksu s Bernaysom surađuju kroz terenske nastave i studijske posjete, ali i kao stručnjaci iz prakse predaju studentima.

Suradnja s poslodavcima

Iznimno važan benefit za studente je što od početka studija imaju mogućnost stvaranja vlastite poslovne mreže, odnosno povezivati se s budućim poslodavcima i surađivati s vrhunskim stručnjacima na stvarnim projektima. Od prve godine na raspolaganju su im brojne agencije, tvrtke i medijske kuće za pohađanje prakse.

Studiji komunikacija i poslovne ekonomije

Bernays je prvenstveno prepoznat i priznat kao renomirani studij iz područja komunikacija i odnosa s javnošću na kojima trenutno studira jedanaesta generacija studenata. Uz navedene studijske programe Bernays ove godine upisuje i drugu generaciju studenata na dva studija iz područja poslovne ekonomije.

Foto: Veleučilište Edward Bernays

Riječ je o drugačijem formatu studija poslovne ekonomije koji studentima omogućuje da se tijekom prijediplomskog studija opredijele i specijaliziraju za jedan od četiri smjera: Menadžment u turizmu, Menadžment u sportu, Menadžment održivog razvoja i Međunarodni menadžment, a na diplomskog razini mogu upisati studij vodstva i menadžmenta koji je jedini ovakve vrste u Hrvatskoj i studente ozbiljno priprema da jednoga dana preuzmu zahtjevne upravljačke funkcije.

Studiji poslovne ekonomije, kao i studiji komunikacija, donose visoku satnicu praktične nastave i stručne prakse, suradnju s renomiranim gospodarstvenicima i budućim poslodavcima već od prve godine, njih više od 130, kao i mogućnost odabira između 50 izbornih kolegija.

S više od desetljeća iskustva u poslovnom umrežavanju i praksi s partnerima, Bernays predstavlja više nego dobru pozivnicu za sve one koji žele više od svog studija.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije