Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET DROGAMA

Zaplijenili 1000 tableta Ecstasyja naručenih putem 'dark weba'

Droga
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/15
30.11.2017.
u 11:41

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku tijekom jučerašnjeg dana pretražen je stan u Dubrovniku kojim se koristi osumnjičeni 36-godišnjak

Dubrovačka policija zaplijenila je 1000 tableta droge Ecstasy naručenih putem 'dark weba'.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa droga, stoji u priopćenju.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je tijekom rujna ove godine, radi prodaje i stjecanja protupravne imovinske koristi, putem ilegalnih internetskih stranica tzv „dark weba“ od, za sada nepoznate osobe s područja R. Njemačke, kupio tisuću tableta Ecstasy koje sadrže drogu MDMA i dogovorio da mu se droga dostavi na kućnu adresu putem pošte, u dvije odvojene pošiljke po 500 tableta međutim, tablete su otkrivene prije dolaska na odredište.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku tijekom jučerašnjeg dana pretražen je stan u Dubrovniku kojim se koristi osumnjičeni 36-godišnjak kada je izuzeto više računala i medija. Osumnjičeni 36-godišnjak će tijekom današnjeg dana, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Ključne riječi

Komentara 1

BF
bf2
13:16 30.11.2017.

svaka čast policiji na dobrom ulovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije