Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Večernji 60 Večernji i ja

Pročitajte neodoljivu pjesmicu učenika 4. C

Fran Mihanović talentirani je mali pjesnik koji je jednu od svojih pjesama posvetio i Večernjaku koji rado čita. Otkrio nam je što najviše voli, ali i što bi promijenio da može
12. studenoga 2019. u 14:07 4 komentara 18905 prikaza
Fran Mihanović pjesmom čestitao rođendan Večernjaku
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/8

I kad sam prljav, i kad sam čist, ja uvijek volim svoj Večernji list – stihovi su to kojima dječak Fran Mihanović završava svoju pjesmicu o Večernjem listu, a koja je ovih dana stigla na adresu redakcije Večernjaka. Što ga je to navelo da napiše ovu pjesmicu, upitali smo upravo talentiranog Frana, a donosimo i ostale stihove "Franova Večernjeg lista".

dječak Kako je mogla? Majka odjurila na posao, a nije ga poljubila, reakcija dječaka pravi je hit

– Volim čitati Grgu i Felixa i volim rime pa sam htio napisati pjesmu o Večernjem listu – kratko i jednostavno odgovara ovaj učenik 4. razreda osnovne škole na pitanje kako je došao na tu ideju.

Otac Dario otkrio nam je da Fran često pokušava pisati pjesme i rime općenito, a ustupio nam je i još neka djela malog pjesnika, dok nam je Fran pak otkrio što najviše voli kod Večernjaka.

Fran Mihanović pjesmom čestitao rođendan Večernjaku
1 / 4

– Volim gledati karikature i pokušavam rješavati križaljke, ali su mi preteške – kazao je dodajući da bi stavio bi više karikatura i viceva kada bi mogao nešto promijeniti.

Otac nam je kazao da ni supruga ni on nisu talentirani za pisanje. Štoviše, od gimnazije nisu, kažu, ni pokušavali, ali mali Fran dijeli s roditeljima neke druge sklonosti, primjerice ljubav prema istom zanimanju.

– Želio bih biti liječnik kao moja mama – odlučan je Fran.

 | Autor : Vecernji.hr Foto: Vecernji.hr

Franka Batelić
tužna vijest
Velika tuga u obitelji Franke Batelić: 'Otišla je sama, iznenada,u tišini...'
Aquaestil
PROMO
Preživjeli smo sve krize, stvorili međunarodni brend i proširili posao, a sada otvaramo nova radna mjesta