Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno!

Kako bi za sebe pridobio kandidata, Jacques Houdek mu je zapjevao

Jacques Houdek
Foto: dario njavro
1/15
31.01.2015.
u 10:27

Večeras gledajte u trećoj emisiji showa "The Voice"

Borba za dobre pjevače među mentorima u showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" sve je intenzivnija.

Mentori u svojim timovima mogu imati po 12 natjecatelja, a u prve dvije emisije Indira Levak pridobila je njih šest, Tony Cetinski pet, a Jacques Houdek i Ivan Dečak po četiri kandidata.

Posao im dodatno otežava činjenica da su natjecatelji podjednako dobri, a one koji kvalitetom odskoče u pravilu u isti mah želi više mentora. A tada natjecatelj, kao što već znamo, bira u čijoj ekipi želi biti.

Jacques, Indira, Tony i Dečak stoga uoči svake nove emisije audicija moraju biti poprilično kreativni u pripremanju taktika i smišljanju kako baš u svoj tim privući one natjecatelje koje svi žele. Kako slatkorječivost, kao što smo vidjeli u dosadašnjim emisijama, ne pada kod kandidata uvijek na plodno tlo, mentori se moraju malo više potruditi.

Tako je, primjerice, Jacques Houdek toliko silno želio jednog natjecatelja da mu je čak zapjevao ne bi li ga osvojio, a je li ga time i doista pridobio na svoju stranu – gledajte večeras na HTV-u 1 u 20.10 sati u trećoj emisiji audicija showa "The Voice". Osim toga, upoznat ćemo nove kandidate koji će ući u daljnje natjecanje, vidjeti i one koji možda nisu imali sreće i prije svega čuti mnogo dobre glazbe i zabaviti se jer svima nam to treba.

>>Upoznajte nove Jacquesove i Ivanove natjecatelje u showu 'The Voice'!

>>Anonimci u potrazi za pet minuta slave

Komentara 4

OK
okus
23:23 31.01.2015.

Kruha i igara

IV
ivac
08:49 01.02.2015.

Taj voice mi je u redu samo da se ovi naši pjevači ne ponašaju kao konji;skaću po stolicama stavljaju noge na naslanjače sa cipelama tiskaju taster i drugo ,pitam se gdje im je bonton ljiepog ponašanja i gdje im je karakter da mi gledaoci moramo gledati njihove usrane cipele.Mislim da urednik ovog programa bi ih trebao upozoritina ovakovo ponašanje .a i odgovorni na HTV-u .

QW
qwas33333
13:58 31.01.2015.

tko gleda te gluposti kopirane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije