Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice

Nina oduševila 'sevdahom koji para dušu': Bili smo jako blizu Bogu

Nina Kraljić
Foto: YouTube
1/22
04.04.2015.
u 22:38

Iz Indirinog tima emisiju je napustio Karlo Cvetković, iz Jacquesovog Pjerino Ružević, iz Tonyjevog Iva Ajduković, a iz Dečakovog Mahir Kapetanović.

Mentori i publika showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske” mjesto u top 12 večeras su osigurali Alenu Bičeviću, Sari Barbarić i Juri Brkljači iz Tonyjeva tima. Iz Ivanova tima u top 12 ušli su Marin Jurić Čivro, Iva Gortan i Elena Stella. Jacquesov tim predstavljaju Nina Kraljić, Ema Gagro i Dino Petrić. Bruna Oberan, Ana Opačak i Mateo Resman pjevaju i dalje za Indirin tim.

U večerašnjoj trećoj emisiji uživo nastupili su svi svi natjecatelji. Iz Indirinog tima emisiju je večeras napustio Karlo Cvetković, iz Jacquesovog Pjerino Ružević, iz Tonyjevog Iva Ajduković, a iz Dečakovog Mahir Kapetanović.  Gledatelji HTV-a i slušatelji Hrvatskog radija telefonskim glasovanjem spašavali su po dvoje natjecatelja iz svakog tima. Između preostalih dvoje mentor je birao jednog ili jednu za nastavak natjecanja.

Indirin tim

Emisiju je večeras otvorila Ana Opačak sa pjesmom "What a Wonderful World" koju je prvi otpjevao Louis Armstrong. - Večeras si briljirala i ozbiljna si kandidatkinja za odlazak u finale. Uvijek ostaviš emociju na pozornici - kazala joj je mentorica Indira nakon nastupa. Potom je Karlo Cvetković publiku podigao pjesmom "Let me Entertain You" Robbia Williamsa. Dobio je ovacije svih mentora, a navijači su vrištali. - Ovo je najpozitivniji i najzabavniji show ikada. Sve si nas super zabavio. Uz energičnost i široki slavonski osmjeh. Fenomenalan si zabavljač i odličan vokal - kazala je Indira.

Mateo Resman se u daljnje natjecanje probio pjesmom "Grenade" od Bruna Marsa. - Taj mirni i povučeni dečko sa audicije danas je eksplodirao. Ovo je granata iz Gorskog Kotara - kazala je Indira, a on nije nasjeo na pitanje "jesu li ga nažuljale cipele". Sa pjesmom "Hurt" večeras se predstavila Bruna Oberan. - Bila si savršena. Gotovo da si me rasplakala kako si otpjevala ovu pjesmu - kazala je Indira.  

Gledatelji su u daljnje natjecanje poslali Brunu i Anu. Potom je Indira morala izabrati između Matea i Karla. - Dalje ide Mateo - odlučila je Indira, a emisiju je napustio Karlo. - Ti znaš koliko te volim i cijenim. Jednostavno mislim da je Mateo briljirao, a kod tebe sam osjetila da si dosegao vrhunac - objasnila je Karlu odluku Indira.

Tim Jacques

Pjerino Ružević je probio led u Jacquesovom timu Oliverovom pjesmom "Tko sam ja da ti sudim". - Ako je Oliver ovo gledao imaš duet - kazao je Pjerinu voditelj Ivan Vukušić. - Sudit će ti publika, nadam se za tvoje dobro. Ti si rođeni pjevač. Imaš bogomdani glas i raspon i boju glasa kakvu rijetko tko ima - kazao je njegov mentor Jacques.   Ema Gagro je otpjevala "Pelin i med" Dine Dvornika. - Uvijek imam malo pelina, ali ovo iskustvo je bilo medeno - rekla je Ema. - Volim med, volim medicu i medenjake, a volim i Emu. Ovo se zove borba za opstanak. Iskoristila si svu artiljeriju. Svaku pjesmu učiniš svojom. Dino bi bio ponosan - kazao je Jacques.

Gibbonijeve "Dvije duše" otpjevao je Dino Petrić. - Publika te lijepo prati, a mi svi ovisimo o publici, na kraju dana - komentirao je Jacques. Nina Kraljić za borbu za ostanak u emisiji je izabrala pjesmu "Što te nema" Jadranke Stojaković, koju je otpjevala uz gitarsku pratnju. - Ja se ovoj dami ovdje divim - kazao je Ivan Vukušić Nini. Jacques joj se prvo naklonio. - Opet sam na rubu, čak i probe s Ninom loše podnosim. Jedna časna mi je objasnila da kad pjevaš si jako blizu Bogu. Mi smo večeras bili jako blizu Bogu - tako je Jacques komentirao ovu izvedbu Nine Kraljić.

- Najviše mi se svidjela tišina koju nam je priuštila Nina sa sevdahom koji para dušu - kazala je Indira komentirajući pjevače iz Jacquesovog tima. Dečak je kazao da mu se kod Nine jedino ne sviđa "to što nije u mom timu".  Gledatelji su iz tima Jacquesa Houdeka prvo "spasili" Ninu kojoj je danas rođendan pa joj je cijeli studio otpjevao "Sretan rođendan!". Druga osoba koju su izabrali gledatelji je Dino pa je Jacques birao između Pjerina Ruževića i Eme Gagro. - I jedno i drugo sam na audiciji vidio kao pobjednika Voicea i to ste mogli postati - kazao je Jacques. - S nama dalje ide Ema - odlučio je mentor uz opasku "srce mi se slama". Pjerino je napustio emisiju. - Ema je svim srcem gorljivo pjevala i to je prevagnulo - objasnio je Jacques Pjerinu.

Tonyjev tim

Alen Bičević je otvorio nastupe Tonyjevog tima s pjesmom "Freedom" Georgea Michaela. - Sinoć smo bili na mom koncertu, definitivno je dobio na bahatluku, nisi baš to trebao pokupiti od mene - kazao je Tony u šali. Iva Ajduković je otpjevala laganu pjesmu Parnog valjka "Dođi". - Ona pretendira da bude pobjednik, došla je iz takvog kraja. Pokazala je jednu drugu i drugačiju Ivu. Želim joj da ostane na temelju glasova publike - kazao je Tony.

S pjesmom "Još i danas zamiriši trešnja" Gazda predstavio se Jure Brkljača. Tony mu je došao osobno mu čestitati na pozornicu. - Moj je ponos zato što je jednostavan. On je moj najromantičniji vojnik - rekao je Juri njegov mentor.  Zadnja je iz Tonyjeva tima pjevala Sara Barbarić, a izvela je "It's Raining Man". - Svejedno joj je pjeva li u kupaonici ili pred milijun gledatelja - kazala je voditeljica Iva Šulentić. - Dok pjeva još je dobro, ali kada počne plesat onda izgleda kao da ju je netko natjerao. Što se tiče pjevanja, ti sve znaš, samo moraš ostati takva - kazao je Tony.  

- Bit ću iskren pa ću reći da si nekad navečer pustim Jurinu audiciju na uho - rekao je Jacques komentirajući Tonyjeve natjecatelje. - Jure nije ni svjestan koliko su mu roditelji dali dobar glas - kazao je Ivan Dečak. Gledatelji su iz Tonyjeva tima izabrali Saru i Juru, pa je mentor morao birati između Alena i Ive. - Iva je profesionalac pjevač, ima mjesta i mimo ovog showa u raznim diskografskim kućama. Alen je postao intrigantan zabavljač - rekao je Tony i potom za ostanak izabrao Alena, dok je ispala Iva

Dečakov tim

Prva je na pozornicu iz tima Ivana Dečaka izašla Elena Stella, a otpjevala je pjesmu "Many Rivers to Cross" Jimmyja Cliffa. - Bila si sjajna. Moram reći da ima upalu uha i prehlađena je kao i svi kandidati u mom timu jer se oni zajedno druže. Elena nam je prenijela svoju emociju. Bila si divna, fenomenalna. Sve mi je više drago što si dio moga tima - kazao je Dečak.

Marin Jurić Čivro se odvažio otpjevati pjesmu "Mjesto za mene" Damira Urbana. - Super si otpjevao. Marin je isprva mislio da ovo neće biti dobra pjesma za njega i s pravom se uplašio jer je teško otpjevati Urbanovu pjesmu, a prenijeti svoju emociju. Drago mi je da si prihvatio izazov i pokazao publici širinu - kazao je Dečak.

Mahir Kapetanović je pjevao "Love me again" Johna Newmana. Došao ga je na pozornicu zagrliti Dečak. - Maki dođe na pozornicu i razvali. U liveu svaki put iznenadi - kazao je Dečak nakon čega je počelo kolektivno grljenje mentora. Večerašnju emisiju zatvorila je Iva Gortan s pjesmom "I'm not the only one" Sam Smith. - Šećer na kraju. Iva je diva - rekao je Ivan Dečak koji je na početku "zaustavljao publiku". - Jako sam sretan što je Iva u mom timu - zaključio je Dečak.

- Ivan Dečak je moj omiljeni mentor u The Voiceu - rekao je Jacques i dodao da je "Iva Gortan bila bezobrazno najbolja" iz Dečakovog tima. Na temelju glasova gledatlja iz Dečakovog tima prošli su Iva i Marin. Dečak je birao između Mahira i Elene. - U daljnji tijek natjecanja će... - dugo je razmišljao Dečak i potom kazao da Elena ide dalje. Ispao je Mahir. - Bio si divan i poseban - kazao je Dečak Mahiru.

>>Poslušajte što su natjecatelji iz Indirinog i Jacquesovog otkrili Turkiju!

>>The Voice uživo za Večernjakove čitatelje

Komentara 56

DU
Deleted user
14:44 05.04.2015.

Najbolji su mi ovi koji kao nisu nacionalisti,ali dociraju,odnosno savjetuju, da je to bosanska pjesma i da zato nije za hrvatsko natjecanje.

ZA
Zagor
10:47 05.04.2015.

Nacionalizam i nacionaliste zabraniti... čovjekoljublje dovest u prvi plan....

DU
Deleted user
08:24 05.04.2015.

Ne znam da li je Ninin sevdah " parao dušu ", ali uši svakako jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije