Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki napredak

Koja razlika! Poslušajte kako je Nina Kraljić 2009. zvučala u Super Talentu

nina kraljić
Foto: Screenshot
1/10
06.04.2015.
u 12:50

Kada je imala 17 godina, Nina Kraljić natjecala se u Super Talentu koji se prikazivao na Novoj TV. No, tada nije pjevala kako danas pjeva

Kada je prvi put pjevala pred četveročlanim žirijem The Voicea, Jacques Houdek joj je rekao da je ona već "The Voice". Nina Kraljić oduševila je izvedbom pjesme "Beneath Your Beautiful" kada se prvi put pojavila u glazbenom showu koji se prikazuje na HTV-u.

A nakon što je fenomenalno izvela pjesmu Chrisa Isaaca "Wicked Game" u prvom live nastupu i pokazala svoje nevjerojatne pjevačke sposobnosti, cijela Hrvatska znala je tko je Nina Kraljić. Njezina izvedba sevdaha "Što te nema" u prošloj emisiji samo je potvrdila kakav vrhunski vokal ima ova 22-godišnjakinja iz Lipovljana.

No, Nina nije uvijek zvučala ovako i ovo joj nije prvi televizijski show u kojem se pojavila.

Kada je imala 17 godina, odnosno 2009. godine Nina Kraljić natjecala se u Super Talentu koji se prikazivao na Novoj TV. Iako je i tada dobivala pohvale za svoje pjevačke sposobnosti i prozvali su je hrvatskom Susan Boyle, danas se vidi koliko je Nina zapravo napredovala.

Poslušate li nastup iz 2009. godine i izvedbe koje je imala u The Voiceu, kao da se radi o dvije potpuno različite osobe. Nina je, naime, nastupila u finalu Super Talenta s Beyoncinom pjesmom "Halo", no taj nastup ne može se čak ni uspoređivati s ovime što je dosad pokazala u The Voiceu.

 

>> Nina oduševila 'sevdahom koji para dušu': Bili smo jako blizu Bogu

Komentara 9

TR
Trnjanec
20:02 06.04.2015.

Čudo! 17-godišnje dijete pjeva lošije od 23-godišnje djevojke! 6 godina vježbanja, truda i rada dalo rezultat! Čudo!

AR
ana.rimbaud
13:57 06.04.2015.

"The Voicea", a ne "The Voice-a".

LA
Laura Anny
21:32 25.02.2016.

Saljete li nam pogresnu Ninu na Eurosång 2016 u Stockholm ? Mi zelimo vidjeti Ninu Badric, ima i glas i stas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije