Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči US opena

Nadal odbio igrati s Kyrgiosom jer je uvrijedio Donnu Vekić

Rafael Nadal
Reuters/Pixsell
28.08.2015.
u 21:15

To je bilo potpuno nepotrebno od njega, takvo što ne bi se smjelo događati u tenisu, rekao je Španjolac.

Španjolac Rafael Nadal odbio je igrati u paru s Australcem Nickom Kyrgiosom u hamintarnim meču uoči početka US Opena. Razlog je nedolično ponašanje 20-godišnjeg Australca koji je nedavno uvrijedio Švicarca Stanislasa Wawrinku i njegovu djevojku Donnu Vekić.

- To je bilo potpuno nepotrebno od njega, takvo što ne bi se smjelo događati u tenisu. Njegove godine nisu izlika. Radi se o poštovanju, pogriješio je - izjavio je Nadal.

Kyrgios će u prvom kolu US Opena igrati protiv trećeg nositelja Andyja Murraya, a Nadal će se sučeliti hrvatskoj nadi, Borni Ćoriću.

Dodajmo kako je Donna Vekić u kvalifikacijama neočekivano poražena od Rumunjke Sorane Cirstee (176.) sa 6:7 (4), 6:2, 4:6. Zamoljena da komentira blagu (uvjetnu) kaznu koju je ATP izrekao Nicku Kyrgiosu zbog uvredljivih izjava, 19-godišnja Donna je kazala:

– To što Kyrgios nije suspendiran smiješno je. Ne bih ništa više rekla o tome.

>>ATP blago kaznio Kyrgiosa za vrijeđanje Wawrinke i Donne Vekić

Komentara 31

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:48 28.08.2015.

Svaka čast Nadalu i Đokoviću što su stali uz našu curu. Ljudine.

UM
umnjak
21:49 28.08.2015.

Nedaj se Dona! Svi smo uz tebe!

SU
Stipe.u.gostima
22:13 28.08.2015.

Je,taman ce mali cigo anonimac biti broj jedan.ahaaaa hau jes no

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije