Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŽENIO SE ŠKOT

Mauresmo trudna, tko će sad trenirati Andyja Murraya?

Andy Murray
Foto: REUTERS/Thomas Peter
13.04.2015.
u 14:50


Lezbijka je, ne zna se ime njezine partnerice, kao ni ime oca djeteta

"Trudna sam i jako sretna. Beba stiže u kolovozu", objavila je na Twitteru bivša francuska tenisačica Amelie Mauresmo (35), danas poznatija kao trenerica britanskog tenisača Andyja Murraya (27) koji se u subotu oženio dugogodišnjom djevojkom Kim Sears. Vjenčanje je održano u rodnom Murrayevom Dunblaneu, Andy je bio odjeven u tradicionalni škotski kilt, svirale su gajde...

Nakon sretne vijesti za Mauresmo popraćene fotografijom para velikih i para malih tenisica na pijesku, na društvenim mrežama ne prestaju diskusije o toj "novoj situaciji u kojoj su se našli učiteljica i njezin štićenik", popraćene pitanjima: a tko je otac?

Mauresmo, koja je u karijeri osvojila 25 WTA turnira, od čega dva Grand Slama (Australian Open i Wimbledon, oba 2006.), i bila prva Francuskinja koja je došla na prvo mjesto WTA liste (2004.), naime, deklarirana je lezbijka. Objavila je to 1999. za vrijeme Australian Opena. Tadašnja partnerica bila joj je sunarodnjakinja Sylvie Bourdon. No, nakon prekida s njom, Mauresmo svoj privatni život više nije iznosila u javnost. Pa se sad ne zna ni ime njezine sadašnje partnerice, niti ime mogućeg oca. I je li trudnoća posljedica prirodne ili umjetne oplodnje. Bilo kako bilo, ostaje činjenica da se Mauresmo sljedećih mjeseci, a možda i više, neće moći posvetiti Murrayu u onoj mjeri u kojoj je to potrebno. Njihova suradnja počela je lani u lipnju i Andy, koji je u ovom trenutku treći tenisač svijeta, dosad je nekoliko puta pohvalno govorio o svojoj trenerici.

Posebno nakon ovogodišnjeg finala Australian Opena (u kojem je poražen od Đokovića). Zadovoljna je s Mauresmo bila i njegova majka Judy koja ima veliki utjecaj na karijeru svog sina. Iz Andyjeva tabora zasad nema najava hoće li netko privremeno uskočiti na poziciju Amelie Mauresmo.

>>Jana Fett osvojila turnir u francuskom Dijonu

Komentara 2

AL
alexije
02:55 14.04.2015.

Kladim se da lici na Andyja

DU
Deleted user
17:14 15.04.2015.

Za nju sam rekao da ukoliko pusti brkove bice među zgodnijim dečkima u svjetu tenisa :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije