Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADAO DIMITROVA

Čilić samouvjereno prošao prvu prepreku na olimpijskom turniru!

Čilić
Foto: Reuters
1/6
06.08.2016.
u 19:00

Čilić će u idućem kolu igrati protiv pobjednik susreta između Nijemca Philippa Kohlschreibera i Argentinca Guida Pelle.

Marin Čilić bez problema je prošao prvo kolo na olimpijskom turniru u Riju. Naš najbolji tenisač svladao je Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:1 i 6:4.

Čilić, koji je postavljen za devetog nositelja, u prvom je setu dva puta uzeo servis protivniku, dok je u drugom to napravio jednom te upisao pobjedu za sat i pet minuta igre.

Čilić će u idućem kolu igrati protiv pobjednik susreta između Nijemca Philippa Kohlschreibera i Argentinca Guida Pelle

- Dimitrov je odličan igrač i ja sam svakako dobio skoro najteži mogući ždrijeb s obzirom da sam nositelj. Uvjeti su bili dosta teški, još se nisam navikao na podlogu, jako je sparno i pomalo smeta vjetar, a ja sam se očito tome bolje prilagodio od njega. Rano sam poveo s 5:0 i već tada sam vidio da mogu sve riješiti u dva seta - rekao je Čilić i dodao:

- Drugačije je igrati tenis na Olimpijskim igrama, prisutan je veliki nacionalni naboj, a ujedno ste okruženi sportašima iz drugih sportova. Zasad se družim samo s tenisačima, ali bit će vremena za ostalo. Ii zapravo, bolje da ne bude vremena jer bi to značilo da ću daleko dogurati.

Čilić večeras s Marinom Draganjom igra dvoboj parova protiv Srba Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića

- Iskreno mi je drago zbog brze pobjede i zbog parova. Potpuno sam koncentriran na svoje nastupe i želim na ovim Igrama dogurati daleko i u singlu i u parovima. Danas sam izbacio Dimitrova, a večeras nadam se i Đokovića u parovima - bio je raspoložen Čilić kome su ovo treće Olimpijske igre. 

Uspješna je bila i Ana Konjuh. O njenoj pobjedi pročitajte ovdje.

Komentara 3

Avatar Beograđaninn
Beograđaninn
17:58 07.08.2016.

Bravo Čiliću !!!! eto hrvati juce ste ga pljuvali jer je izgubio o đokovica . vidite da ga ide samo đoković je đoković od njega nije sramota izgubiti jer gube i mnogo jaci od ćilića . naravno navijam za đokovića(srbiju)) ali bi voleo da budu hrvati srećne ruke i da stignu u finale sa đokovićem

MO
mobitel20
19:33 06.08.2016.

Bravo Cilinjo ! Napokon do stresa, hahaha...Mozes ti do medalje, "poslozen"si !

DU
Deleted user
00:05 07.08.2016.

Ubjedljiva igra Marina. Ako ovako nastavi, medalja mu ne gine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije