Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Zagrebački Neuralab niže uspjehe: Prva su WordPress VIP agencija u Europi i najbolja na svijetu

Zagrebačka tvrtka najbolja je agencija na svijetu za razvoj WordPressovih eCommerce rješenja, postali su jedina WordPress VIP partnerska agencija u CEE regiji te su proglašeni zlatnim AAA poslodavcem.
26. studenoga 2020. u 12:12 1 komentara 678 prikaza
Dizajnerski tim Neuralab
Foto: Neuralab
Pogledajte galeriju 1/2

Surfate li webom ili kupujete u internetskim trgovinama velika je vjerojatnost da ste naišli na stranicu baziranu na open-source rješenju WordPress. Upravo je za razvoj web rješenja na platformi WordPress zagrebačka developerska tvrtka Neuralab nagrađena i na svjetskoj razini prepoznata od WordPress zajednice. Pojednostavljeno, da je Neuralab restoran ovo bi priznanje bilo jednako dvjema Michelinovim zvjezdicama. 

Za grafičko uređenje zaslužna je Marina Hrupec, a za ilustracije Dragan Kordić VELIKO PRIZNANJE Šestica je najbolji udžbenik u Europi

Jedina WordPress VIP partnerska agencija u CEE regiji 

Neuralab je jedina agencija u srednjoj i istočnoj Europi koja je postala WordPress VIP partnerska agencija. Osnivač i direktor Neuralaba, Krešimir Končić, istaknuo je kako će ovo priznanje otvoriti nova vrata agenciji i njihovim klijentima. Zbog certifikacije sad imaju pristup alatima, procesima, ljudima i znanju na najvišoj svjetskoj razini.

– Ovo priznanje je izrazito teško dobiti. Riječ je o kompleksnoj certifikaciji koja traje godinu dana. Tim je morao zadovoljiti veliku količinu tehničkih i poslovnih zahtjeva, a nije zanemariv ni iznos od 10 tisuća dolara kako bismo uopće ušli u razmatranje. 

Najbolja WooCommerce agencija na svijetu 

Uz to što su jedini WordPress VIP partneri u Hrvatskoj i CEE regiji, Neuralab je proglašen i najboljom WooCommerce agencijom na svijetu! Što to znači? WordPress platforma na kojoj rade ima i svoju zasebnu tehnologiju namijenjenu isključivo za internetske trgovine - WooCommerce. Neuralab je osvojio titulu najbolje agencije na svijetu kad je u pitanju dizajn, razvoj, integracija i rad s WooCommerceom. Pojednostavljeno, ako želite razviti internetsku trgovinu na WordPress odnosno WooCommerce platformi, od najveće platforme Clutch koja se bavi ocjenjivanjem rada agencija, dobit ćete preporuku da radite s Neuralabom. 

POTVRDILA STRUKA Zagrebački profesor geografije dobio iznimno priznanje: Proglašen je najboljim u cijelom svijetu

Tvrtka s Trnja s uredima u New Yorku i zaposlenicima iz cijelog svijeta 

Neuralab je krenuo još u studentskim danima osnivača. Bez novaca, vanjskih investicija, potpore, ali s vizijom da bi internet i online usluge trebale biti OpenSource, odnosno temeljene na tehnologijama koje su dostupne svima, otvorene i transparentne.  Zato ne čudi što će za sebe reći da su svojevrsni IT punkeri - filozofija koje se i danas drže i zbog koje rade upravo na WordPress platformi. Ured im je u Trnju, u kući u kojoj je osnivač Krešimir odrastao, a koja je danas pretvorena u Neuralabovo sjedište. No, iako je sjedište u Zagrebu, ured imaju i u New Yorku, dok njihovi zaposlenici žive u različitim dijelovima Hrvatske i svijeta. 

Neuralabu i priznanje „Zlatni AAA poslodavac“ 

Neuralab ima dvadesetak zaposlenika, a početkom mjeseca dobili su domaći certifikat „Zlatni AAA poslodavac“. Od prvog dana ostvaruju dobit, što često nije slučaj u start-up i IT svijetu.  U tom pozitivnom smjeru idu i svi pokazatelji njihovog budućeg poslovanja. - Iza dobrih rezultata stoje ljudi. Radimo velike projekte gdje jednaku ulogu ima svaki pojedinac; dizajnerica ili dizajner, developerica ili developer. Plaća u Neuralabu je individualna - ovisi o znanju i trudu svakog pojedinca. Posao se kod nas, u skladu s filozofijom opuštenog i znalačkog pristupa, isključivo dijeli i odrađuje prema stručnosti, istaknuo je Končić.

Zaprati kanal Večernjeg | Autor :

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje
  • gable:

    kako drugacije moze "najbojla na svijetu"Njihov Svijet mora biti jako maleni.