Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gamerski raj

Igrači Minecrafta okupljaju se 29. travnja u SC-u

minecraft
Foto: Promo foto
26.03.2016.
u 11:25

Svi zainteresirani mogu prijaviti ekipu od 3 člana do 13. travnja i natjecati se u Minecraft mapi te sudjelovati na velikoj završnici

Voliš Minecraft? Voliš zabavu? Večernjakova Radost u suradnji s Virtualnom udrugom igara organizira za tebe i tvoj tim natjecanje u Minecraftu! Prijaviti se možete već danas. Pokažite što znate i možda ćete baš vi sudjelovati na Live završnici u zagrebačkom kinu Studentski centar.

Fond od 17.000 kuna

Prijavite ekipu od 3 člana do srijede 13. travnja i natječite se u Minecraft mapi koju je prvi put i samo za ovu prigodu napravio Marko KOFS, najpopularniji domaći youtuber.

Timovi će u 48 sati pokušati izgraditi najoriginalniju umjetničku strukturu, a o najboljima odlučit će najbolji – SerbianGamesBL, Bloodmaster, Mudja i već spomenuti Marko KOFS. Svi oni doći će na veliku trodnevnu završnicu koja počinje 29. travnja u zagrebačkom kinu Studentski centar. Naravno, pozvani su i svi ljubitelji ove planetarno poznate igrice jer uz live završnicu youtuberi će organizirati brojne radionice, snimati kratke filmove, igrati se s posjetiteljima i, dakako, odlično se zabaviti.

Timove za natjecanje s nagradnim fondom od 17.000 kuna možete prijaviti na internetskoj adresi www.radost.hr/jgl. Kotizacija za svakog člana tima iznosi 50 kuna, ali potrebna je i suglasnost roditelja koji su kockastim Minecraft svijetom i popularnošću regionalnih youtubera još uvijek prilično zbunjeni.

Nude novi svijet

Dakle, zvijezde današnjih klinaca nisu ni pjevači, ni glumci, već youtuberi. To su, uglavnom, mladići u dobi od mlađe punoljetnosti na više, koji djeci govore razumljivim jezikom, igraju računalne igrice i pritom se odlično zabavljaju. Njihova je popularnost neovisna o standardnim medijima. Za novine i televiziju oni su potpuno nepoznati, ali to ne doživljavaju kao osobiti nedostatak. Dovoljan im je YouTube na kojem pričaju viceve, osmišljavaju skečeve i nude svijet u kojemu je virtualan i stvaran svijet isprepleten na dosad nezamislive načine. Većina djece u dobi od devet do 16 godina želi biti upravo kao i oni. Stoga, znate što vam je činiti. Ne sudjelujete li u samome natjecanju, dođite na završnicu o kojoj se već govori. Junior Gaming Liga mjesto je na kojem vaše dijete svakako želi biti. 

>>Minecraft - igra koja je zaludjela kreativce na internetu

>>Minecraft i Candy Crush konačno i na Windows telefonima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije