Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Evotv zima – zima za koju želite da traje duže

Evotv zima
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
07.12.2015.
u 08:30

Pripremate se za zimu? Spremate topliju odjeću, obuću, a i vaš limeni ljubimac treba biti spreman za nadolazeću zimu… I Evotv se pripremio za hladnije dane te podebljao svoju programsku ponudu, sve kako bi vas ove zime zabava čekala kod kuće. Bogatija programska ponuda nije jedino čime će vas evotv iznenaditi ove zime.

Evotv zima traje šest mjeseci i to za jednu kunu mjesečno, a na dar stiže HBO i Cinemax buket godinu dana gratis. Ova neodoljiva akcija donosi dvije posebne zimske ponude:

  • Svi buketi“ – nakon isteka promo perioda nastavite gledati svih šest buketa za samo 99,99 kuna mjesečno
  • Moja tri buketa“ – nakon isteka promo perioda nastavite gledati tri omiljena programska buketa za samo 69,99 kuna mjesečno

Koju god ponudu odabrali prvih šest mjeseci gledat ćete omiljene programe za samo jednu kunu mjesečno, a na dar dobivate premium buket HBO i Cinemax godinu dana gratis.

Evotv zima je najugodnija zima, poželjet ćete da traje duže.

Zabava vas čeka kod kuće!

Zabava vas čeka kod kuće jer je evotv u ponudu uvrstio pet novih vrlo popularnih tv kanala. Evotv korisnici, postojeći i novi, od sada uživajte gledajući Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Eurosport 1 i Eurosport 2.

Opustite se, iako evotv sada ima hrpu vrhunskih kanala cijena ostaje ista za sve postojeće i nove korisnike!

Poštari najviše gledaju sport, uživaju u neobaveznim razgovorima s korisnicima

Ova podebljana sportska ponuda programa sigurno će oduševiti i naše poštare jer prema anketi njih 46,5% na televiziji najradije gleda sport. Također, poštari svoj radni dan provedu na zraku stoga im nije za zamjeriti da ih 42,5% televiziju gleda kad god ima slobodnog vremena.*

Čitajući ovo poželjeli ste evotv zimu i za sebe. Predlažemo Vam da to upitate poštara. Upitajte ga gdje god da ga sreli ili vidjeli, u dućanu, na ulici, kod prijatelja ili u šetnji. Zašto? Zato što 47,5% poštara priznaje da im je evotv najdraže prodavati kada korisnike sretnu negdje usput, u neobaveznom razgovoru. Da naši poštari čavrljaju sa svojim korisnicima nije čudno jer njih 60% poznaje većinu korisnika kojima dostavlja poštu. Popričajte sa svojim poštarom i kada vam ne nosi poštu jer naše istraživanje pokazuje da se oni s vama vole upuštati u neobavezne razgovore.*

Evotv možete ugovoriti i u jednom od 1016 poštanskih ureda Hrvatske pošte, telefonski na broj 0800 0707 ili na internetskoj stranici www.evotv.hr.

*Interna anketa Hrvatske pošte, studeni 2015., N=200 poštara diljem

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?