Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PARTNERSTVO

Nintendo će raditi igrice za mobilne uređaje

Super Mario
Foto: Raoul Gatchalian/Press Association/PIXSELL
17.03.2015.
u 08:57

Nintendo i DeNA također planiraju razviti i internetsku uslugu

Nintendo konačno dolazi na mobilne uređaje! Slavni proizvođač video-igara ušao je u partnerstvo s japanskom tvrtkom DeNA, koja se bavi proizvodnjom igrica za mobilne uređaje, kako bi zajedno razvijali igre za "pametne uređaje".

Kako su priopćili iz ovih tvrtki, nove igre kombinirat će Nintendovo intelektualno vlasništvo, uključujući poznate likove iz igara, i stručnost DeNA-e u proizvodnji igara za mobilne uređaje.

Nintendo i DeNA također planiraju razviti i internetsku uslugu koja će članovima omogućiti pristup igrama s pametnih uređaja, osobnih računala i Nintendovih konzola. Usluga bi trebala biti puštena u promet ove jeseni.

>> Preminuo čovjek koji je više od pola stoljeća vodio Nintendo

>> Nintendo gamerima u 'simulatoru života' ne dopušta da budu gay

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije