Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Epson predstavlja nove napredne proizvode na sajmu IFA 2014

Epson
Foto: Epson
1/4
PR
Autor
PR članak
05.09.2014.
u 13:46

Gama video projektora za kućna kina proširena je novim modelima

Tvrtka Epson, svjetski predvodnik u inovaciji i tehnologiji, na sajmu IFA 2014 u Berlinu predstavlja niz novih proizvoda. Epson je vodeći proizvođač video projektora u svijetu još od 2001. godine1, a danas lansira tri nova video projektora za kućna kina, s naprednim funkcijama za živopisnu kućnu zabavu na velikom ekranu.

Ljubitelje kućnih kina zaintrigirati će novi video projektori visoke kvalitete koji donose HD tehnologiju za velike ekrane.

Novi projektori za kućna kina EH-TW6600W i EH-TW6600 idealni su za korisnike koji žele gledati najnovije Full HD sadržaje, ali i za one koji se tek upoznaju sa svijetom kućnih kina. Ova dva uređaja donose visoku kvalitetu po prihvatljivoj cijeni i namijenjeni su za gledanje multimedijalnog sadržaja, sportskih prijenosa i igranje video igara. Nude funkcije video projektora visoke klase po povoljnoj cijeni. Oba projektora prikazuju sliku u razlučivosti 1080p i daju oštru živopisnu projekciju s glatkim prijelazima i superiornom svjetlinom, u 2D i 3D definiciji. Postižu jednaku izlaznu snagu bijelog i svjetla u boji i nude sedam postavki prikaza boja te automatski optimizator boja. Projektori su jednostavni za instalaciju i uporabu, s funkcijom pomaka leće za jednostavno podešavanje u bilo kojoj prostoriji, pa i manje iskusni korisnici mogu uživati u svim njihovim pogodnostima netom nakon što ih instaliraju.

EH-TW570 donosi najnoviju 720p HD-ready 3LCD tehnologiju za gledanje video sadržaja i igranje video igara u 2D i 3D načinu i najsnažniji je model u Epsonovoj gami video projektora za kućna kina, s 3000 lumena izlazne snage, s jednakom snagom bijelog i svjetla u boji. Korisnik može birati između četiri predefinirana podešenja prikaza boja te dva režima rada 3D slike kako bi prilagodio sliku uvjetima u okružju. Dugotrajna žarulja zajamčeno radi 5000 sati u normalnom režimu ili 6000 sati u eko načinu rada pa igrači video igara, poklonici sporta i filmski zaljubljenici mogu bezbrižnije uživati u video sadržajima.

Novi Epsonovi projektori za kućna kina biti će dostupni na tržištu tokom rujna.

www.epson.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?