Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O odnosima

Tomislav Nikolić: Hrvatska nije iznad Srbije da nas može ponižavati

Tomislav Nikolić
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
15.02.2015.
u 12:39

Hrvatska nije odskočila iznad Srbije da može da ponižava Srbiju

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, koji nije došao na inauguracije hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, rekao je kako su reakcije u Hrvatskoj na odluku da premijer Srbije Aleksandar Vučić ide danas u Zagreb neprimjerene. Dodao je i kako u Hrvatskoj često postoji omalovažavajući ton kada je riječ o Srbiji.

- To je manira koji hrvatski političari treba da izbace kada razmišljaju o Srbiji i srpskim kolegama. Veoma često imaju omalovažavajući ton koji Srbija nije zaslužila. S druge strane, Hrvatska nije odskočila iznad Srbije da može da ponižava i omalovažava Srbiju, rekao je Nikolić za srbijanski dnevni list Politika.

Kazao je i kako je želja Srbije da prošlost ostavi iza sebe i da se riješe svi problemi „koje smo jedni drugima napravili“. – Ta želja je kod nas potpuno iskrena. Međutim, ako ne naiđemo na adekvatnu reakciju, ako sve bude nastavljeno u ovom tonu, onda će Srbija prestati da se trudi, rekao je Nikolić. 

>> Beograd opet poziva Zagreb da se zajedno ispričaju jer je Srbija napala Hrvatsku

Komentara 225

ĆA
ćaćaća
12:51 15.02.2015.

četnik pravednik...

Avatar Obama
Obama
12:51 15.02.2015.

Možete se prestati truditi i to odmah!!

UM
umnjak
12:54 15.02.2015.

Šutite i gutajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije