Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetili djevojci da će pustiti psa na nju ako pokuša pobjeći
Povratak na članak

Stravičan čin nekolicine tinejdžera koji su grupno silovanje prenosili na Facebooku

Policija je pozvala svjedoke i roditelje osumnjičenih da pomognu stradaloj djevojci i prijave preostale izgrednike.

Komentari 5

ME
Menjik
15:09 05.04.2017.

kastrirati

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:51 05.04.2017.

Jedino dobro u cijeloj priči je kaj bu ih američki zakon "pospremil" iza gitrih na jedno 25 let di buju med nabildanim i stetoviranim dečkima mogli uživat u seksu kak i kolko im se prohtje !!!

VL
AU
austrougarskigeneral
17:53 05.04.2017.

stravično užasno treba ih kazniti doživotnim zatvorom

VL
Avatar AligatorXO
AligatorXO
22:43 09.04.2017.

Progooglah da vidim o kakvim se delikventima radi i gle čuda, afro-amerikanci, kojih mi se čini nekako ima sve više i u Hrvatskoj.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:51 06.04.2017.

za razliku od hrvatskih zakonskih rješenja, kojima se sucima daje ogromna autonomija u određivanju visine kazne, gdje se nekažnjavanost uzima kao presudna olakotna okolnost, amerikanci će ovo srezati, i ovu tzv. djecu pospremiti na 15-ak godina zatvora. neće riješiti problem,, ali će zločince skloniti u buksu na lijepo vrijeme. ali u ovom izvještaju mi fali nešto, a tiče se rasne pripadnosti sudionika zločina. ako ste već dali sliku psa, koji zasigurno nije sudjelovao u akciji, već je samo ilustrativno tu, onda ste mogli nešto i o tome reći. ako je bio njemački ovčar, njegovu sliku. ako je pitbul, njegovu sliku. pa tako i o počiniteljima, dal su bili crnci, ili nisu, dal je žrtva bijela ili kakva... al se zna da je žrtva crnkinja, zna se da je šef policije crnac, a počinitelji su, koje rase... bijelci nisu. nisu ni žuti. a ni crveni (ne kmeri). ostaje jedna rasa, koja čini isti postotak stanovništva amerike kao i pred 40 godina, kad su bili građani drugog reda. onda su činili 1/3 svih zločina, i 1/3 zatvorske populacije. onda su napokon i oni priznati kao ljudi, ravnopravni, i eto ih danas čine 2/3 zatvorske populacije, ogromnu većinu svih stravičnih zločina počine oni... s tim da se puno toga i skriva. nego, fejs je postao opasan, sadržaji bez kontrole se puštaju samo tako. to nije javna televizija, gdje se zna, i netko odobrava sadržaj koji ide van. da, ide novi stupanj kontrole.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.