Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJAJU U REGULARNOST IZBORA

Letjele kore od banana i jaja: Tisuće nezadovoljnih građana prosvjedovalo u Beogradu

beograd
03.04.2017.
u 22:15

Okupljeni su nosili transparente na kojima je pisalo 'Puk'o si' i 'Protiv nenormalnog'.

Više tisuća nezadovoljnih građana, uglavnom mladih i bez stranačkih obilježja okupilo se danas oko 18 sati ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu gdje su prosvjedovali.

Kako javlja Blic, okupljeni su prvo potpuno blokirali prometnicu ispred parlamenta te su nakon toga krenuli u šetnju prema Trgu republike.

Jedan od organizatora poručio je okupljenima da ne razbijaju ništa po gradu te da se sutra u 18 sati ponovno okupljaju. Prosvjednike čine uglavnom mladi koji su se organizirali preko Facebook grupe 'Protest protiv diktature', a oni sumnjaju u regularnost izbora.

Okupljeni su nosili transparente na kojima je pisalo 'Puk'o si' i 'Protiv nenormalnog', a neki se nisu mogli suzdržati te su bacali plastične boce, kore banane pa i jaja.

>> Predsjednički izbori u Srbiji odlučeni u prvom krugu! Vučić: Pobjeda je čista kao suza

>> Beli pripremio sarmu, proglasio pobjedu pa se rasplakao. Suradnici su ga smirivali

Komentara 3

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:33 03.04.2017.

Nije moje da se mješam, al u prvom krugu, malo pre smiješno, namještaljka do neba.

DU
Deleted user
22:42 03.04.2017.

@berava Kako ne zanima? Pa to je jedino veće tržište na kojem konzum plasira svoje produkte. Au austriji nema kraš čokoladica. gdje vi živite... u austriji? onda vas i ne treba interesirati... Ali onda ne govorite "nas" nego "me".

MA
MaSpa
23:51 03.04.2017.

Ocekujem reakciju iz bratskog HDZa i pismo podrške naše precjednice novom serbskom precjedniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije