Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na jahti

Elitna prostitutka ubila heroinom: Nad tijelom je popila vino i spustila zavjesu

Alix Catherine Tichelman
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
09.07.2014.
u 23:13

Plavcima je postala sumnjiva nakon što su doznali da joj je žrtva plaćala za seks

"Stala je iznad tijela kako bi do kraja popila čašu vina prije nego je spustila zavjesu da se tijelo ne vidi izvana", piše u izvještaju kalifornijske policije izdanom nakon uhićenja prostitutke koju sumnjiče za ubojstva klijenta, piše Reuters.

26-godišnja Alix Catherine Tichelman sumnjiči se da je 51-godišnju žrtvu ubila tako što mu je ubrizgala smrtonosnu dozu heroina na njegovoj jahti u luci Santa Cruz. Policija je izvijestila da je snimka sigurnosne kamere otkrila da Alix žrtvi nije pomogla nakon što se srušio od predoziranja u studenom 2013. godine.

Našla se s detektivom za 1000 dolara

Plavcima je postala sumnjiva nakon što su doznali da joj je žrtva plaćala za seks. Identitet muškarca nije objavljen, a novine Santa Cruz Sentinel piše da je bio direktor u Googleu. Policije je izvijestila da je Tichelman bila elitna prostitutka koja je preko interneta tražila klijente. Detektivi istražuju još sličan slučaj u koji je navodno umiješana, u drugoj američkoj saveznoj državi, no detalje tog slučaja nisu objavili.

Priveli su je u Santa Cruzu 4. srpnja nakon što joj se jedan od detektiva predstavio kao potencijalni klijent. Za tisuću dolara pristala se naći s njim, a uhićena je kada se pojavila na dogovorenoj lokaciji. Optužena je za ubojstvo, uništavanje dokaza i posjedovanje droge.    

>>Potpisala ugovor o najmu pa saznala za morbidnu prošlost kuće koju je unajmila

>>Majka ubijenog palestinskog tinejdžera: Ubojicama uništite kuće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije