Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U znak prosvjeda

Dvojica očajnih migranata pokušali se objesiti u Ateni

migranti, Grčka
Foto: Reuters/PIXSELL
26.02.2016.
u 15:40

Jedan od muškaraca koji su se pokušali objesiti, inače državljanin Pakistana, ostao je bez svijesti te je odveden u bolnicu

Dvojica očajnih migranata jučer su se u znak prosvjeda pokušali objesiti na trgu u središtu Atene, glavnog grada Grčke, javlja Daily Mail.

Jedan od muškaraca koji su se pokušali objesiti, inače državljanin Pakistana, ostao je bez svijesti te je odveden u bolnicu. 

Frustracija među migrantima porasla je nakon što je Makedonija kroz svoju granicu počela puštati samo Iračane i Sirijce. 

U Grčkoj je nakon tog makedonskog poteza 'zaglavilo' 20.000 migranata, a grčki premijer Alexis Tsipras upozorio da će njegova zemlja blokirati buduće sporazume s EU ako ostale zemlje članice odbiju podijeliti teret izbjeglica.

– Nećemo prihvatiti pretvaranje zemlje u konstantno skladište duša – rekao je Tsipras. 

>> EU se raspada na pet dijelova, Hrvatska ponovno u Austro-Ugarskoj!

Komentara 29

DM
dr_max
15:57 26.02.2016.

Pa već su im rekli da ih nećemo, nek se vrate odkud su i došli. Nek brane svoj dom a ne uzrupiranom tuđi.

ST
Startrack
16:20 26.02.2016.

Pa eto ih u Grckoj, sigurnoj zemlji, sto ne ostanu u njoj?

Avatar superhik74
superhik74
17:32 26.02.2016.

Drzavljanin Pakistana ? Pa zasto bi on uopce bio medju migrantima, pa nije u Pakistanu veliki rat kao u Siriji ili Libiji. U Pakistanu SAD samo pomalo bombucka jedan dio drzave iz bespilotnih letjelica dnevno krseci suverenitet te zemlje, i sada bi Grcka (EU) to trebala platiti ? Saudijska Arabija mu je puno bliza od Grcke, sto nije tamo migrirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije