Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgrabljene

Neviđena pomama za opuzenskim mandarinama u Bjelovaru

Mandarine u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
29.11.2014.
u 14:22

Stotine Bjelovarčana na Trgu Hrvatskih branitelja već su prema navici strpljivo čekali u redu da kupe mandarine po promotivnoj cijeni od 3 kn/kg, a koje su kao i prethodna tri puta razgrabljene u nekoliko sati.

Neviđena pomama za mandarinama u Bjelovaru nastavljena je i danas.

Naime, na poziv Grada vrijedni i neumorni uzgajivači i proizvođači mandarina iz Opuzena još su jednom došli s punim kamionom, a čime se Bjelovar po četvrti puta priključio velikoj akciji "Spasimo neretvansku mandarinu".

Stotine Bjelovarčana na Trgu Hrvatskih branitelja već su prema navici strpljivo čekali u redu da kupe mandarine po promotivnoj cijeni od 3 kn/kg, a koje su kao i prethodna tri puta razgrabljene u nekoliko sati.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Foto: Damir Špehar/Pixsell

Zbog neprestanog velikog interesa građana akcija "Spasimo neretvansku mandarinu" u Bjelovaru se, ali kako doznajemo i u Čazmi, prema najavama nastavlja i sljedeći tjedan.

Naime, ovog su se tjedna mandarinama oslastili i Čazmanci, a koji su iz neznanja dobronamjerne goste iz Opuzena oštetili za 1.000 kuna.

- Prije nekoliko smo dana bili u Čazmi, a kada su pojedini građani iz neznanja kućama odnijeli i dvadesetak kašeta, a koje mi plaćamo. Ne krivimo nikoga, jer zasigurno to oni nisu znali, pa ih umoljavamo da nam vrate narančaste kašete, na način da ih donesu u Gradsku upravu ili na Superradio ili pak nama kada dođemo sljedeći puta.

A dolazak u Čazmu i Bjelovar ovisiti će ponajprije o vremenu jer kod nas već nekoliko dana pada kiša koja onemogućuje berbu mandarina. No, vjerujemo da ćemo doći sljedećeg tjedna – poručuje već svima dobro poznati nasmijani Hari iz Opuzena.

>>Mandarine po 3 kune planule, uskoro će se morati i uvoziti

>>Drenovci neće besplatne mandarine jer ih nema tko podijeliti ljudima?!

Komentara 2

SO
sokol5
16:20 29.11.2014.

I mi u Vinkovcima i okolici bi naše mandarine iz neretvanskog kraja. Nas ste zaborivili.

DD
dr dragon
21:41 29.11.2014.

I mi u medjimurju smo dobili mandarine iz Metkovica pakovane u kartonske sanduke kao po 10 kg za 30kn a zapravo kod kuce vaga je pokazivala 7-8kg tako da je cijena ispala oko 4kn a ne 3. Toliko o postenim Hrvatima s juga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije