Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR SUSJEDA

Zvezda: Arapović nema kredibilitet. Govorio je da ne igra za Jugoslaviju zbog nacionalne pripadnosti

HOO obilježio 25. obljetnicu nastupa hrvatskih sportaša na ljetnim OI u Barceloni 1992.
Goran Stanzl/PIXSELL
21.03.2023.
u 14:41

Srpski klub demantirao je navode proslavljenog košarkaškog reprezentativca i osvajača srebrne medalje 1992. godine

Nije se dugo čekalo na odgovor Crvene zvezde zbog izjave Franje Arapovića u kojoj tvrdi da je Zvezda mjesto u Euroligi kupila za 800.000 eura od Cibone. Upravo su vukovi predvođeni Darijom Šarićem u polufinalu ABA lige izbacili beogradski sastav, a onda su u finalu bili uspješniji od tadašnjeg gradskog rivala Cedevite. 

Arapović, čiji je sin Marko igrao u toj generaciji cibosa, tvrdi da je Zvezda platila Ciboni 800.000 eura za istupanje iz natjecanja. Klub iz Zagreba već je tada imao financijskih problema

- Oni (Cibona) prodaju Euroligu Zvezdi, a znamo da je prodana. Sada čovjek koji je najviše uzeo gradi apartmane na Krku, pet apartmana. Mislim, sve se zna. Gledam televiziju gdje predsjednika Zvezde Nebojšu Čovića novinarka pita otkud joj informacija da su prije dva dana u Ljubljani kupili Euroligu od Cibone za 800.000 eura, a on kaže da je to puno manje od 1.200.000 koliko je tražio ULEB. I što sad? - podsjetio je Arapović u podcastu ProSporta.

Nedugo nakon toga oglasila se i Crvena zvezda te demantirala te navode. 

- Crvena zvezda oštro demantira navode bivšeg hrvatskog košarkaša Franje Arapovića koji je gostujući u jednom domaćem mediju iznio grubu neistinu da je 'KK Crvena zvezda menadžerima Cibone platila 800.000 eura za nastup u Euroligi u 2014'. Ukoliko ima materijalne dokaze, umjesto da na račun KK Crvena zvezda očito koristi za neke lokalne razmirice u hrvatskoj košarci, pozivamo Franju Arapovića da ih iznese. A nama kao klubu bilo bi jako zanimljivo čuti kraj ovakve bajke, koju je izgovorio čovjek koji odavno nema kredibilitet, a svojedobno je kao razlog naveo svoju 'nacionalnu pripadnost' jer ga je velikan srpske košarke Dušan Ivković uklonio iz reprezentacije?

Zato bi Franjo Arapović, umjesto što spominje Crvenu zvezdu, kad već iznosi neistine, o svemu prvo trebao porazgovarati s tadašnjim predsjednikom KK Cibona Acom Petrovićem i direktorom Domagojem Čavlovićem, a posebno o apartmanu na Jadranu i 'fantomskom ručku' u Ljubljani koji se nikad nije dogodio! Posebno je zanimljivo da se Franjo baš sada 'sjetio' takvog detalja, te nas odlučio sve 'prosvijetliti' tom neistinom.

KK Crvena zvezda jasno je što se radi, tko to radi, iz kojeg centra dolazi ta neistina i manipulacija, djelovanje pojedinih medija i njihove kampanje – a to svakako nije Zagreb - napisali su u priopćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije