Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje u Adelbodenu

Zubčić vozi slalom i veleslalom, a Ivica samo slalom

06.01.2015., Sljeme, Zagreb - VIP Snow Queen Trophy, muska utrka Snjezne kraljice. Ivica Kostelic i Filip Zubcic Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Željko Lukunić/PIXSELL
09.01.2015.
u 06:45

– U Adelbodenu je dug, zahtjevan, maratonski veleslalom, poprilično leden i grbav, što meni odgovara – kazao je Zubčić.

U subotu i nedjelju u švicarskom Adelbodenu voze se veleslalom (subota) i slalom (nedjelja) pa je Filip Zubčić put Švicarske krenuo jučer, dok će Ivica Kostelić to isto učiniti danas.

Ivica je odlučio propustiti veleslalom ("ne vjerujem da se isplati razbijati koljeno na toj tvrdoj stazi u Adelbodenu") te je ostao trenirati slalom na Sljemenu.

– U Adelbodenu je dug, zahtjevan, maratonski veleslalom, poprilično leden i grbav, što meni odgovara – kazao je Zubčić.

>> Filip Zubčić: Nisam cijeli život radio da budem tek sedmi

Komentara 2

LU
lukateli1
09:38 09.01.2015.

Pametno, Ivek!!!

ZG
zvonimir.glasnovic.7
09:53 09.01.2015.

falabogu pametno, ima prilike netko drugi od mladih. problem je što nekako u veleslalomu nemamo nešto perspektivnih dečkiju osim zube koji je izvrstan veleslalomaš, zapravo klasa. u slalomu je ipak žešća konkurencija. zahvaljujući sjajnom zubčiću sad imamo u veleslalomu kvotu za dvoje natjecatelja, a u slalomu čak za tri, pa se otvara prostor i za natka, možda i vidovića. natku leži wengenski slalom gdje je u prošlosti više puta osvajao bodove, pa bi osvajanjem bodova izborio kvotu od čak četiri naša natjecatelja u slalomu, što bi bilo sjajno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije