Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE BOLJE...

Zubčić pokazao sportski duh: Nisam zadovoljan, ali idem razvaliti do kraja sezone!

Alpine Skiing - Men's Slalom Run 2
Foto: JORGE SILVA/REUTERS
1/6
16.02.2022.
u 07:53

Ni slalom ni veleslalom nisu ispali kako je Filip želio, ali svjestan je da ima još velikih utrka pred njim.

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić (18.) podbacio je i u olimpijskom slalomu pa u konačnici završio na 18. mjestu, zbog čega nikako ne može biti zadovoljan. I nije, baš kao ni Matej Vidović (20.), no Samuel Kolega bio je, što ne čudi s obzirom na najbolji plasman (15.) od sve trojica naših predstavnika.

- Bolje sam odskijao drugu vožnju. Za mene su gotove ove Igre, ne baš najuspješnije, no puno je do kraja skijaške sezone i idem optimistično dalje - izjavio je za HRT Zubčić.

Ocjena napravljenog u Pekingu nije najbolja, a najviše kritika ima upravo Filip sam.

2022 Beijing Olympics - Alpine Skiing - Men's Slalom Run 2 - National Alpine Skiing Centre, Yanqing district, Beijing, China - February 16, 2022. Filip Zubcic of Croatia in action. REUTERS/Denis Balibouse Photo: DENIS BALIBOUSE/REUTERS
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS

- Nisam zadovoljan, ali tako je kako je. Dao sam sve od sebe. Nisam se baš dobro snašao na ovoj stazi, ne znam zašto, mislio sam da će mi bolje odgovarati.

Uoči vožnje bio je optimističan, vjerovao je da će završiti među deset na kraju.

- Ne znam, dobro sam se osjećao, bio sam odmoran, svi treninzi su prošli jako dobro. Veleslalom sam baš jako loše vozio, posebno prvu vožnju. Mislio sam da će u slalomu biti puno bolje, ali nije bilo. Ostala su još četiri slaloma i tri veleslaloma tako da idem razvaliti do kraja sezone.

Matej Vidović bio je oštar i naglasio da nikako nije zadovoljan, da je sve skupa za zaborav, a Samuel Kolega sretan je zbog bodova koje će dobiti, vožnji koje je izveo i Igre su mu bile vrijedno iskustvo.

Komentara 5

HA
Harakan
10:37 16.02.2022.

Treba reći pošteno cijela sezona ti je za zaborav olimpiska sezona btw za nekoga kome još nije jasno to nijedna utrka pa i nekoliko sljedećih idućih sezona ne može nadomjestiti jer čisto sumnjam da ćeš biti kandidat za medalju sa 33. godine na idućim igrama daj bože da sam u krivu.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:58 16.02.2022.

Zubicicu ovaj put nisi pokazao zube.

VK
vječni krojf
13:47 16.02.2022.

Svi do jednog i muški i ženski podbacile.Nisu zavedeni para koje su se na njih potrošili.Sve njih poslati na prisilan rad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije