Naslovnica Sport ZOI 2018.

Zbog Kipa slobode nastao problem na Olimpijadi u Pjongčangu

- Razgovori napreduju, uskoro ćemo imati rješenje, poručio je glasnogovornik američkog hokejaškog saveza Dave Fischer.
13. veljače 2018. u 15:27 2 komentara 487 prikaza
Nicole Hensley
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Kacige golmanica američke hokejaške reprezentacije napravile su problem na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. Naime, Nicole Hensley i Alex Rigsby na svojim kacigama imaju sličice Kipa slobode, a Međunarodni olimpijski odbor smatra to kršenjem pravila.

Pjongčang Brončani je McMorris prije 11 mjeseci imao slomljene kosti

Na ZOI-ju je, naime, zabranjeno isticanje bilo kakvih političkih simbola i poruka, a MOO smatra da je to u ovom slučaju prekršeno. Zbog toga su zatražili razgovor s čelnicima američkog hokejaškog saveza-

- Razgovori napreduju, uskoro ćemo imati rješenje, poručio je glasnogovornik američkog hokejaškog saveza Dave Fischer.

Niti jedna od dviju golmanica nije branila na prvenstvu, utakmicu se odgledale s klupe, ali šefovi Igara inzistiraju da se sličica ukloni. 

Nicole Hensley
1 / 16
Gabrielle Daleman sjajnim nastupom osigurala je Kanadi zlato u ekipnom natjecanju u umjetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.
roboti skijaju KAKVA UTRKA! I roboti se natječu u Južnoj Koreji: Evo kako se snalaze na skijanju Kei Saito ZOI 2018- Skandal u Pjongčangu: Pao na dopingu i morao napustiti olimpijsko selo Filip Zubčić KOMBINACIJA Zubčić do rezultata karijere, Hirscheru prvo olimpijsko zlato!
ČUDOTVORNA METODA
Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

A1 izdvaja za Vas