Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA JAKE UTAKMICE

Zna se koliko će Oršić izbivati! Dinamo će zbog njegove ozljede jako patiti

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo
Marko Prpic/PIXSELL
06.10.2021.
u 20:15

Magnetska rezonanca dala je pritom precizniji uvid u Oršićevo stanje i po prvim procjenama ga neće biti dva do tri tjedna.

Krilni napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Mislav Oršić, propustit će kvalifikacijske utakmice protiv Cipra i Slovačke zbog ozljede gležnja, a zna se i da ga neće biti nekoliko tjedana.

Morao je propustiti trening zbog bolova koje je osjetio u gležnju i potvrdilo se da neće moći u narednom periodu na travnjak, bar ne u punom angažmanu.

Magnetska rezonanca dala je pritom precizniji uvid u Oršićevo stanje i po prvim procjenama ga neće biti dva do tri tjedna, što znači da će propustiti ne samo Cipar i Slovačku, već i minimalno jednu utakmicu Dinama u prvenstvu i Europskoj ligi.

Riječ je o derbiju s Rijekom i bečkom Rapidu, što nije nimalo beznačajno, hrvatski prvak teško može nadoknaditi Oršićev izostanak. Sreća za reprezentaciju jest što na njegovoj poziciji izbornik Zlatko Dalić ima podosta rješenja.

Komentara 3

PP
potomci prava prve bračne noći
09:21 07.10.2021.

nikakva šteta...nakon tottenhama kao da to nije isti igrač...masa krivih dodavanja, izgubljenih lopti, puno loših šuteva itd

VK
vječni krojf
10:53 07.10.2021.

Sreća je za reprezentaciju i Izbornika Dalića da se baš Oršić povrijedio,jer Izbornik jedva čeka da se to dogodi Dinamovom igraču, tako da on može prodati njegovo mjesto u momčadi (primjer Livaković i prodajom njegovog mjesta Ivušiću).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije