Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJEN U NAŠU OBALU

Zna i on gdje je najljepše! Slavni nogometaš stigao u Hrvatsku i gestom oduševio stanovnike

Manuel Neuer u Hrvatskoj
Foto: Instagram/Manuel Neuer
1/3
09.07.2020.
u 16:03

Nije ovo prvi put kako je Neuer stigao na odmor u Hrvatsku, a sve je krenulo od druženja s Hrvatima Ivanom Rakitićem i Tonijem Topalovićem, današnjim njegoviom trenerom

Ljepote hrvatske obale poznate su diljem svijeta, a nerijetko ih dođu obići i poznate ličnosti. Sjećamo se kako je u Dubrovnik došao Cristiano Ronaldo, a sada je njegov nogometni kolega Manuel Neuer, slavni vratar Bayerna stigao u Makarsku.

Vratar Bayerna i njemačke reprezentacije odmara se na Makarskoj rivijeri, a današnji lijep dan iskoristio je za vožnju biciklom, javlja Dalmatinski portal koji dodaje kako je Neuer izazvao oduševljenje u lokalu, gdje je podijelio autograme te se fotografirao s ljudima, a pritom i platio 'rundu' pića.

Nije ovo prvi put kako je Neuer stigao na odmor u Hrvatsku, a sve je krenulo od druženja s Hrvatima Ivanom Rakitićem i Tonijem Topalovićem, današnjim njegoviom trenerom.

Na njihov nagovor stigao je na našu obalu te se odmah zaljubio.

Danas je naavratio  i u mjesto Gornje Sitno na Mosoru i fotkao Gospin kip ispred župne crkve Svetog Luke evanđelista.

Foto: Instagram/Manuel Neuer

Ključne riječi

Komentara 3

RE
RedTree
18:16 09.07.2020.

Svaka čast legendi i odlična stvar s onim sky walkom na Biokovu. I nama trebaju bar još tri prava golf terena za još ozbiljniji turizam, što bi digli i predsezonu i posezonu. Dubrovnik slabo s turizmom ide, ljudi kad dođu iz Dubrovnika ostanu zadivljeni koliko se ima za vidjeti u drugim mjestima, a njima smeta što bi neko Srđ, pustopoljinu uredio i produžio sezonu i omogućio lovašima da imaju gdje potrošiti novac.

FA
fajlpz
07:47 10.07.2020.

A vijesti.Manuel već odavno dolazi u Brela.Radio sam u restoranu gdje je bio gost,njegov tadašnji trener je bio hrvat,a prijateljAlex Birkenstock koji ima kuću u Brelima i na sv.Petru u Makarskoj.Nije ti neka vijest.

ZB
Zoki-Bijela
19:36 09.07.2020.

E moj novinarcicu.. Da imalo pratis znao bi da Manuel ima vilu u blizini Makarske, I jos jednu kod Zadra..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije