Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI SU VELIKI PRIJATELJI

Zlatan je na dan Mihajlovićeve sahrane gledao utakmicu s Đokovićem. Ovo je istina o njihovom odnosu

Serie A - Salernitana v AC Milan
CIRO DE LUCA/REUTERS
27.12.2023.
u 10:46

Ibrahimović je na dan sahrane gledao finale svjetskog prvenstva zajedno s Novakom Đokovićem koji se na nekoliko načina oprostio od Mihajlovića, ali Zlatan to nikada nije napravio.

Legendarni srpski nogometaš Siniša Mihajlović preminuo je 16. prosinca 2022. godine. Njegova supruga i djeca gotovo svakog dana objavljuju uspomene na slavnog Mihajlovića, a navijači ga se prisjećaju jer je bio cijenjen na prostorima bivše Jugoslavije i Serie A, gdje je proveo najveći dio karijere. 

Slavni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović bio je velik Sinišin prijatelj. Iako je svojevremeno Ibra govorio da bi s njim, ako je potrebno, išao i u rat, sve je iznenadila odluka Zlatana kad se nije pojavio na njegovom sprovodu. Isto tako, nije se oglašavao o smrti njegovoj prijatelja ni danima nakon tragične vijesti. 

GALERIJA Ibrahimovićev sin teško se razbolio, a Zlatan je pobjegao iz bolnice

Serie A - Salernitana v AC Milan
1/5

Ibrahimović je na dan sahrane gledao finale svjetskog prvenstva zajedno s Novakom Đokovićem koji se na nekoliko načina oprostio od Mihajlovića, ali Zlatan to nikada nije napravio. 

- Mislim da je Siniša sjajan čovjek. Imao sam sreću upoznati ga kao osobu. Nismo se u početku svidjeli jedan drugom, ali kada sam ga bolje upoznao u Interu, bila je to ljubav od prvog dana. Znao sam reći: 'Ako bih išao u rat, Siniša bi bio u prvom redu, a ja u drugom - rekao je jednom prilikom Ibrahimović.

VEZANI ČLANCI:

- Bili smo spremni, ali možeš biti spreman koliko hoćeš kad dođe taj trenutak, teško je. Svi su nam pisali i zvali nas, a mi smo željeli nestati. Hvala navijačima, bliskim ljudima, kao što je Deki (Dejan Stanković). On i tata su bili braća, za nas je on stric, uvijek je bio tu i uvijek će biti. Kao i Ibra (Zlatan Ibrahimović), bio je jako dobar prema nama - rekao je Sinišin sin, 23-godišnji Miroslav. 

 

 

Komentara 1

PO
Poletarac101
11:42 27.12.2023.

Koje upucavanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije