Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA REPUBBLICA

Legendarnom Zlatanu Ibrahimoviću zabranili su ulazak u svlačionicu Milana. Sada je otkriveno i zašto

Roland Garros 2023 - Celebrities In The Stands - Day 15 NB
Berzane Nasser/ABACA/ABACA
19.12.2023.
u 18:11

Utakmica protiv Monze je trebala biti prvi susret Zlatana Ibrahimovića u novoj ulozi, no gripa ga je spriječila da obavlja novi posao te je ostao kod kuće pa je njegov 'debi' odgođen za neku novu priliku

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović od nedavno je dobio funkciju savjetnika u redovima talijanskog velikana Milana.  Ibrahimović će biti uz momčad u važnim trenucima, ali tijekom službenih utakmica neće moći ući u svlačionicu kako bi im dao podršku i savjete. 

GALERIJA Ibrahimoviću zabranjen ulazak u svlačionicu Milana

Roland Garros 2023 - Celebrities In The Stands - Day 15 NB
1/19

Utakmica protiv Monze je trebala biti prvi susret Zlatana Ibrahimovića u novoj ulozi, no gripa ga je spriječila da obavlja novi posao te je ostao kod kuće pa je njegov 'debi' odgođen za neku novu priliku. Kako javlja talijanski list La Repubblica, Zlatanu je zabranjen ulazak u svlačionicu talijanskog kluba tijekom službenih utakmica Milana, pa će za to vrijeme morati ostati na tribinama.

Naime, pravila Talijanskog saveza ne dopuštaju njegovu prisutnost u svlačionici budući da je to dopušteno samo određenim osobama.

VEZANI ČLANCI:

Da bi ovaj 41-godišnjak Šveđanin riješio tu 'prepreku', mora postati dio organizacijskog odbora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije