Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarni igrač

Zinedine Zidane je u Goalovoj Kući slavnih

Zidane
Goal.com
10.11.2014.
u 13:15

Bivša zvijezda Real Madrida i Francuske je prvo od pet legendarnih imena koja će ove godine ući u Goalovu Kuću slavnih.

Zinedine Zidane je prvi koji je našao mjesto u Goalovoj Kući slavnih.

Legendarni igrač, koji je igrao za Cannes, Bordeaux, Juventus, Real Madrid i Francusku, je u 17-godišnjoj karijeri osvojio mnoge nagrade.

Na klupskoj razini je osvajao naslov u Italiji i Španjolskoj, te Ligu prvaka i Interkontinentalni kup. Osvojio je Svjetsko i Europsko prvenstvo. On je također uzeo Zlatnu loptu 1998. godine, a tri puta ga je Fifa proglasila igračem godine (1998., 2000., 2003.).

Goalov tim stručnjaka je napravio kraću listu od 15 imena, a na čitateljima je bilo da odaberu koje će legende biti uključene.

Više od 100.000 čitatelja iz cijelog svijeta je glasalo, a Goalov Hall of Fame kreće ovaj tjedan, kada će se do petka saznati koje su četiri legende još u izboru.

>>"Dao bih pet igrača da ga imam"

>>Zidane: Vidio sam stvari brže nego drugi igrači, pogotovo braniči

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije