Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toplakov nasljednik

Željko Kopić novi trener Cibalije

zeljko kopic
Goran Stanzl/Pixsell
29.07.2012.
u 12:20

Uprava Cibalije sa Kopićem je dogovorila dvogodišnju suradnju koji momčad preuzima u ponedjeljak kada će biti održana i konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen Kopić.

- Nakon razgovora u Zagrebu možemo i službeno potvrditi kako je Željko Kopić naš novi trener. Odluka je bila relativno laka jer način rada i ozbiljnost  koju smo prepoznali kod Kopića želimo u našem klubu. Svakako nam je drago i što se radi o našem Slavoncu. Pred trenerom je upoznavanje sa momčadi, vremena nema puno, a mi očekujemo rezultate i predan rad, rekao je predsjednik Uprave HNK Cibalije  Zvonimir Hodak.

Kopić će tako već poslije dva kola zamjeniti na klupi dosadašnjeg trenera Cibalije Samira Toplaka koji je sporazumno napustio klub. Cibaliju je sa klupe u drugom kolu, protiv Dinama, predvodio pomoćni trener Miroslav Bojko.

Pred Kopićem je veliki posao s obzirom da Cibalija u dva kola ima i dva poraza. Još veći problem je kvaliteta momčadi a kojoj u odnosu na prošlu godinu nedostaje 6-7 igrača koji su napustili klub. Adekvatne zamjene i pojačanja su izostale  tako da mnogi predviđaju Cibaliji grčevitu borbu za opstanak.

Ključne riječi

Komentara 4

AU
aurelia
17:27 29.07.2012.

Gdje ih samo nađu , u Slavoniji treneri smrde valjda . Ultrasi će i ovoga nesretnika pomesti. Baja i ne zna da će gratis raditi , za stan i hranu,dok ne ode.

AU
aurelia
20:58 29.07.2012.

To što je iz Osijeka je minus više.

OB
-obrisani-
18:24 29.07.2012.

aurelia, ali Kopić je Slavonac, ne samo to, već je i Osječanin. To vam se mora posebno svidjeti :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije