Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže "zemljak"

Željko Kopić novi trener Cibalije

zeljko kopic
Goran Stanzl/Pixsell
28.07.2012.
u 23:12

Novi trener vinkovačkoga prvoligaša utakmicu s Dinamom odgledao je iz svečane lože s predsjednikom Hodakom i bivšim trenerom Toplakom.

U subotu je u Zagrebu vodstvo Cibalije dogovorilo dvogodišnju suradnju s trenerom Željkom Kopićem koji kormilo Cibalije preuzima već u ponedjeljak kad će odraditi prvi trening.

- Nakon razgovora danas u Zagrebu, možemo službeno potvrditi kako je Željko Kopić naš novi trener. Odluka je bila relativno laka jer način rada i ozbiljnost  koju smo prepoznali kod Kopića želimo u našem klubu, svakako nam je drago i što se radi o našem Slavoncu. Pred trenerom je upoznavanje sa momčadi, vremena nema puno, a mi očekujemo rezultate i predan rad - istaknuo je predsjednik Cibalije Zvonimir Hodak.

Na konferenciji za medije zakazanoj za ponedjeljak u 12 sati trener Kopić predstavit će se i široj javnosti kao vinkovački strateg.

Subotnju utakmicu protiv Dinama još je vodio pomoćni trener Miroslav Bojko dok će novi trener u pratnji uprave vinkovačkog kluba te dojučerašnjeg trenera Samira Toplaka utakmicu pratiti iz lože. Inače Željko Kopić prošlu sezonu vodio je NK Lučko, a porijeklom je Slavonac, rođen  10. rujna 1977. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije