Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za LP

Zekić u problemima! Gruzijci slomili Sheriff i napravili korak prema Dinamu

Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
10.07.2019.
u 22:49

Saburtalo je slavio s 3:0 i napravio ogroman korak prema dvoboju s hrvatskim prvakom, a našem treneru Zoranu Zekiću, koji vodi Sheriff, donio probleme

Zagrebački Dinamo u 2. pretkolu Lige prvaka čeka boljeg iz dvoboja Sheriff - Saburalo. A prvi susret između nogometaša Sheriffa i Saburtala u Tiraspolu završila je iznenađujućom pobjedom gruzijskog prvaka.

Saburtalo je slavio s 3:0 i napravio ogroman korak prema dvoboju s hrvatskim prvakom, a našem treneru Zoranu Zekiću, koji vodi Sheriff, donio probleme.

>> Pogledajte kako je Dinamov trener Bjelica komentirao ždrijeb kvalifikacija za Ligu prvaka

Gruzijski prvak bio je opasniji tijekom cijele utakmice, a svoje su šanse znali iskoristiti. Gosti su poveli u 30. minuti pogotkom Rolovića koji je iskoristio lošu reakciju obrane Sheriffa.

Do kraja prvog poluvremena moldavski prvak pokušao je stići do izjednačenja, ali u tome nije uspio. Tako je bilo i prvom dijelu nastavka, a onda je u samo četiri minute odlučen pobjednik.

U  67. minuti Koreidze je prekrasnim pogotkom iz daljine zabio za 2:0, a nešto kasnije je Kakubava kaznio još jedan propust obrane Sheriffa za konačnih 3:0.

Vratar Mikulić i Boban igrali su za Sheriff cijelu utakmicu dok je Palić igrao samo prvo poluvrijeme. 

U Tirani su Partizani i Qarabağ igrali 0:0, a Ozobić je igrao do 85. minute.

Komentara 2

ZR
Ze Roberto u
22:56 10.07.2019.

Sa Bobanom u ligu prvaka!!??

BE
Berlioz
23:47 10.07.2019.

Zekiću, jesu ti opet suci krivi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije