Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov dragulj

Tottenham povećao ponudu za Danija Olma, rekord će sigurno pasti

Dani Olmo
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
09.07.2019.
u 21:37

Posljednjih se dana pisalo da se u utrku neslužbeno uključio i madridski Atletico

Dva španjolska medija donose u utorak poslijepodne da je Tottenham povećao ponudu za Danija Olma. Španjolski list AS i tamošnji Radio Estadio navode da londonski klub Dinamu sada nudi 30 milijuna eura, a barataju i informacijom što stoji na ugovoru stavljenom ispred mladog Dinamovog dragulja.

Navodno ga čeka petogodišnji 'brak' uz dva milijuna eura po sezoni, a Spursi se nadaju da bi prevagu mogla donijeti i činjenica da se u Londonu igra Liga prvaka.

Do Olmova odgovora za sada još nitko nije došao, a list AS ističe da će se sve znati jednom kada se nogometaš vrati s Ibize kamo se sklonio uz obitelj i prijatelje kako bi u miru mogao odlučiti kojim putem dalje.

Posljednjih se dana pisalo da se u utrku neslužbeno uključio i madridski Atletico, da u klubu prije konkretne ponude žele znati kako Olmo diše, ali i da se pozitivnome odgovoru još uvijek nada i Roma.

Bayer iz Leverkusena također je u igri, ali informacije govore da Olma ponajprije zanimaju La Liga ili Premier liga.

Bilo kako bilo, hrvatski rekord će neminovno pasti, pa u tom kontekstu podsjetimo da ga još uvijek drži transfer Marka Pjace u Juventus za 23 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 10

CR
crodux
23:29 09.07.2019.

bravo Mamiću!

BP
Branimir_Pofak
00:24 10.07.2019.

Dovedite covjeka iz Medugorja poljubite mu stopala nek plati par milijuna kazne i dobije uvjetno par godina i pustite ga da radi za dobrobit proracuna RH,Dinama i reprezentacije i da na CROMA dodjeli dobije nagradu za menadzera godine. Postoji lii i jedna firma koja je izvezla ove godine 50 mil € intelektualnih usluga .

ON
ON
13:05 10.07.2019.

Bravo Dinamo,bravo Olmo,svaka čast.Mamića pustite na miru.Ako jedan klub jedna firma,jedan grad ovisi o jednom čovjeku,tu niti kluba niti ta famozna osoba neće dugo poslovati i postojati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije