Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESEDAN

Kakav fijasko! Ždrijeb Lige prvaka morao se ponavljati zbog greške prilikom izvlačenja parova

Champions League - Round of 16 Draw
HANDOUT
13.12.2021.
u 13:53

Atlético Madrid žalio se na proceduru izvlačenja i tražio ponavljanje, očito jer se vodstvu kluba nije svidjelo igrati protiv Bayerna u osmini finala.

Atlético Madrid žalio se na proceduru izvlačenja parova Lige prvaka i tražio ponavljanje ždrijeba, očito jer se vodstvu kluba nije svidjelo igrati protiv Bayerna u osmini finala. Europska nogometna organizacija (UEFA) žalbu je uvažila i sve se ponovilo od 15 sati.

 

 

– Nakon tehničkog problema sa softverom vanjskog pružatelja usluga koji instruira dužnosnike koji klub može igrati s kojim klubom dogodila se materijalna pogreška u ždrijebu za osminu finala Lige prvaka – naveli su iz Uefe pa dodali:

– Kao rezultat toga cijeli će ždrijeb biti ponovljen u 15 sati.

>>> Parove novog ždrijeba pogledajte OVDJE

Problem se dogodio prilikom izvlačenja protivnika za Villarreal. Iako nije ni mogao biti u "bubnju", tamo se našao Manchester United i potom je izvučen kao potencijalni protivnik za Španjolce. Kako su igrali u skupini ove sezone, nisu mogli opet zaigrati i u osmini finala pa je trebalo izvlačiti novog protivnika.

Ali, umjesto da ostane kao potencijalni protivnik za Atlético Madrid, United je uklonjen. Vjerojatno slučajno. Otuda žalba španjolskog prvaka. Ovako, izvučen je Bayern i to svakako nije najidealniji izbor.

Neki su u kritikama otišli podosta daleko, u teorije zavjere, tvrdeći da se sve ovo izvelo samo zato da bi PSG i United igrali jedan protiv drugog. Odnosno, Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Pomalo apsurdno, ali u konačnici i nebitno, ždrijeb u Nyonu se ponovio.

>>> Messiju i Ronaldu nije bilo suđeno susresti se u osmini finala

Komentara 6

BR
BratGandalfovogBrata
14:29 13.12.2021.

taj nogomet je stvarno postao sprdačina

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:26 13.12.2021.

hahaha

PO
poluprovokator
14:56 13.12.2021.

Kad se "slučajni izbor" prepusti "softveru" u koji nemamo uvid ni logove o tzv slučajnosti govora nemože biti. Kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije