Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko moli da se širi

Mamić zahvalio na podršci i objavio otvoreno pismo Torcidi

Zdravko Mamić
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/11
21.06.2017.
u 20:24

"Među mnoštvom poruka podrške, na kojima vam zahvaljujem- poslali ste mi i ovaj tekst koji je napisao Tomislav Zbožinek i koji bih htio podijeliti s vama"

Zdravko Mamić često tvrdi da svakodnevno dobiva puno poruka podrške od svojih obožavatelja, a danas je na svom Facebook profilu odlučio podijeliti pismo jednog od njih. Prvo je zahvalio svima koji ga podržavaju, a nakon toga objavio je status kojeg prenosimo u cijelosti.

"Među mnoštvom poruka podrške, na kojima vam zahvaljujem- poslali ste mi i ovaj tekst koji je napisao Tomislav Zbožinek i koji bih htio podijeliti s vama. Ako imate par minuta- obavezno ih izdvojite na čitanje ovog teksta koji prenosim u cijelosti! Molim vas da, ukoliko vam se tekst svidio, podijelite isti sa svojim prijateljima. Hvala vam!", napisao je Mamić te u nastavku prenio tekst u kojem se šalje poruka Torcidi:

"Torcido moja, sjećate li se Sanadera, Vidoševića, Rožića, Luketina, Grgića, Svaguše, Pokrovca, Maleša, Šurjaka, Fiorentinija... Dragi moji, ti vaši hajdukovci su uništili Hajduk. A njih ne prozivate, nego su vam za sve krivi Mamić, Zagreb i Dinamo. Jedino što znate je sakriti se iza riječi TORCIDA i glumiti heroje, a niste ni pisnuli kada su vam Hajduk opljačkali.

To je vaša realnost. Očistite smrad iz svog dvorišta, onda pređite u drugo, kad pohvatate svoje jebivjetre koji su doveli hajduk na najniže grane. Mlatite i tucite (za drugo očito niste ni sposobni) ove svoje koji su vas opljačkali... I dajte prestanite nas terorizirati s mišljenjem ljudi koji prekidaju utakmice, devastiraju gradove, napadaju suce, sportaše i sportske legende... Sramota je što mediji toj skupini uopće daju prostor. Btw, kako je biti instrument u rukama Ostoje Rankovića, Arsenija Bauka, Peđe Grbina, Jovanovića i ekipice !?

S druge strane, Mamića ćemo razapeti zbog 100 milja kuna koje u prvom redu možda ne bi ni postojale da on nije otkrio i timario te talente (u Hajduku su, recimo, Modrića odbacili kao neperspekivnog i žgoljavog, a takvih modrića je u Hajduka bilo još jako puno), dok ćemo npr. jednog Vrdoljaka koji nam je samo na nekakvim razdjelnicima oteo milijardu kuna, birati na sljedećim izborima... Vrdoljak je samo jedan od primjera, previše ih je da ih sada sve nabrojim, ali i taj jedan primjer daje jasnu sliku koliko smo izmanipulirani od strane medija. Sveučilista nam nisu ni na top 500 ljestvici u svijetu, a nogomet nam je od kad država postoji u top 20 na svijetu... A mi zapeli popravljati situaciju u nogometu - jer eto, samo to ne valja...

Uzmimo za temu naše zdravstvo - kao društvo nas na godišnjoj razini košta 23 milijarde kuna, pruža usluge za možda 5 milijardi, i onda odjednom se pojavi tema da bolnica u Klaićevoj nema 10 milja kuna za lijek koji moze spasiti 7 klinaca! Na što se troši tih 23 milijarde kuna???.... i kako u takvoj državi jedan Mamić postane glavna tema? Jedna je stvar da je Mamić došao u bogati klub kojeg je opelješio i sveo na prosjački štap… Naprotiv, klub je učinio bogatim i klub ima dobre temelje i za svoj daljnji uspjeh i za uspjeh reprezentacije. Tu je i omladinska škola koja je zalog sigurne i mirne budućnosti i Dinama i reprezentacije. Za mene to nije neviđena pljačka, neviđene pljačke su Agrokor, razdjelnici, prodaja Croatia osiguranja, INE, HT-a, predstečajne nagodbe, slučaj DUUDI, uništavanje poljoprivrede, proizvodnje… Stoga, pitanje za sve vas velike borce za pravdu - zašto više volite upravu koja klub/državu dovede u situaciju da nemaju ni za kruh, a ne upravu koja je klub dovela u situaciju da je generator ne samo vlastitog uspjeha nego i uspjeha čitave naše reprezentacije? Doista mi to nije jasno."

Ključne riječi

Komentara 90

ME
MejaCity
20:40 21.06.2017.

svaka cast autoru ovoga teksta, da se covijek zamisli malo i svaka mu je na mjestu bravo!!!

Avatar toxic alien
toxic alien
20:39 21.06.2017.

Bravo Tomislav Zbožinek! Naravno, mnogo toga bi se jos moglo dodati ovom sto je napisano, ali za one koji razmisljaju, koji imaju nesto u glavi, vise nego dovoljno.

TO
Tomi
21:00 21.06.2017.

U potpunosti se slazem s tekstom ,kao i vecina Hrvatske,osim idi.ota zvanih Torcida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije