Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJENO VJEŠTAČENJE

Grafolog analizirao sporni aneks ugovora i ima loše vijesti za Modrića...

Foto: Robert Anic/PIXSELL
20.06.2017.
u 19:37

U vještačenju stoji da potpis na aneksu ugovora Modrića odgovara vremenu iza 2008. godine jer je uvelike promijenjen rukopis

Nakon što sam ja već igrao za Tottenham, sačinjen je aneks ugovora o profesionalnom igranju između mene i NK Dinama temeljem kojega meni pripada 50 posto transfera. Zdravko Mamić tada mi je objasnio da je nužno da potpišem taj aneks - rekao je to Luka Modrić 2015. na ispitivanju u USKOK-u.

No, nedavno je na suđenju Zdravku Mamiću u Osijeku promijenio ploču.

- Nikada nisam rekao da je aneks potpisan nakon mog odlaska u Tottenham, nego da se ne mogu sjetiti kada je to napravljeno - poručio je igrač Real Madrida zbog čega je pod istragom zbog sumnje u davanje lažnog iskaza.

1/19

A Luki na ruku ne ide grafološko vještačenje koje je već obavljeno i koje pokazuje da je datum 15. 12. 2005. antidatiran, piše RTL

U vještačenju stoji da potpis na aneksu ugovora Modrića odgovara vremenu iza 2008. godine jer je uvelike promijenjen rukopis, i to ne prirodno, već se radi o stiliziranom potpisu kakav osobe formiraju uslijed davanja autograma.

Neslužbeno, Modrić još uvijek nema odvjetnika, a 1. rujna moći će se braniti šutnjom.

Komentara 66

TO
tomislav10
20:19 20.06.2017.

Jel to ustanovio isti grafolog koji je radio i na slučaju Saucha?

JO
jozoblekic
20:04 20.06.2017.

Koje budaletine od novinara

CE
CeemuSveOvo
20:41 20.06.2017.

koji je to od ona dva grafologa koji su dali 100% oprecne nalaze u slucaju saucha? jadno ovo hr krivosudje nama s njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije