Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident s Brača

Janica Kostelić prvi put progovorila o napadu Torcide!

Janica Kostelić
Foto: Ivo Čagalj/Borna Filić/PIXSELL
1/7
21.06.2017.
u 17:18

- Moj osobni stav što se tiče bilo kakvog vrijeđanja i upotrebljavanja neprimjerenog rječnika jest da to ne podržavam.

Nedavni incident u kojem je Torcida na Braču verbalno napala i vrijeđala državnu tajnicu Janicu Kostelić podignula je puno prašine u Hrvatskoj i šire.

Osude takvog čina došle su sa svih strana, a torcidašima koji su to izveli određeno je petodnevno zadržavanje u pritvori, iz kojeg su kasnije i pušteni.

Prvi put nakon tog incidenta oglasila se i naša bivša skijašica Janica Kostelić koja nije željela ulaziti u te priče o kaznu i odluci Prekršajnog suda.

 

- Moj osobni stav što se tiče bilo kakvog vrijeđanja i upotrebljavanja neprimjerenog rječnika jest da to ne podržavam. Ni u svakodnevnom govoru, ni prema političarima, ni prema bilo kojoj drugoj profesiji. Mislim da to ne bi trebalo biti nešto što se smatra normalnim bez obzira na profesiju, rekla je Janica za Novu Tv.

Komentara 77

DU
Deleted user
17:27 21.06.2017.

Šta očekivati od iskompleksiranih klošara koje svakodnevno pale jeftini političari i mediji

IL
ilijan
18:29 21.06.2017.

Nedirajte nam Janicu i druge sportaše oni su u svujetu naj veći promotori Hrvatske. A vi orjunaši četnici i partizani ako vam ne paše Hrvatska onda marš iz Hrvatske.

CR
crodux
17:29 21.06.2017.

što se brineš Janice, ti imaš u 5-6 godina svoje sportske karijere više internacionalnih pobjeda nego Hajduk u svojih 106 godina..hehe, a Torcidu ne mogu više smisliti jer se nije ispričala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije