Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RANJEN U NOGU

Zdravko Mamić oglasio se nakon napada! Evo što je poručio

Zdravko Mamić
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
22.08.2017.
u 14:42

Nepoznati počinitelj dočekao ga je te je prema njemu zapucao iz vatrenog oružja.

Zdravko Mamić oglasio se nakon što je danas oko 12 sati u mjestu Zidine kraj Tomislavgrada.

- Izbjegao sam pogibelj, sve je u redu - rekao je Mamić za Fenu, dok o mogućem počinitelju i okolnostima nije želio razgovarati.

Kako je potvrđeno iz tamošnje policije, nepoznati počinitelj dočekao ga je te je prema njemu zapucao iz vatrenog oružja. Pogodio ga je u natkoljenicu nakon čega je pobjegao, a Mamić je prevezen u Dom zdravlja u Tomislavgradu gdje mu je ukazana liječnička pomoć.  

Zdravko Mamić
1/20

Moguće je da je Mamića dočekalo više počinitelja koji su, nakon što su ga ranili, pobjegli prema obližnjoj šumi

 

Komentara 33

MA
Magnificus
15:12 22.08.2017.

atentator je iz istog onog mentalnog kruga ljudi koji su napali mamića na utakmici u splitu, pa pred sudom u splitu, pa ga s leđa udarili šakom u glavu kad je pao more...to su isti oni koji su napali sucaca marića na ručku u restoranu i pokušali ga ubiti, a koje njihova ulica slavi kao heroje iako su najbliži teroristima koji po gradovima europe vozilima gaze prolaznike!!!!!!!!!!!

OV
Ovozemaljski
15:01 22.08.2017.

Maminjo zivio ti nama 100 godina, za tebe i Hrvatsku cijela vojska tu je!

CA
carlo20
15:32 22.08.2017.

Napadače na Mamića nikada neće naći jer su napadače naručili oni koji kontroliraju pnuskok i dorh. Sve je to izrežirano, da bi se i dalje prodavala magla oko Mamića i percepcija kako je Mamić mutan lik koji se zamjerio kao "podzemlju". Samo treba gledati što pišu SDP dežurni komentatori plaćenici i mediji povezani s garniturom političara koja je naručila zlouporabom represivnog aparata uhićenja i hajku na Mamića 2015. godine. Oni uvijek prodaju komentare koje im ekipa iz represivnog aparata i kruga oko jednog bivšeg visoko rangiranog političara dostavljaju. Pitanje je samo, zašto se baš danas ekipa koja često sastanči i ždere u Taču odlučila na ovaj igrokaz? Imam odgovore i na to, ali je još rano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije